![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω μια περίοδο τεσσάρων ετών Dell Διάσταση 4700. Πρόσφατα αποφάσισα να αγοράσω ένα νέο 22 ιντσών Samsung T220 LCD οθόνη να αντικαταστήσει μου πεθαίνουν παλιά CRT. Εγκατέστησα το νέο παρακολουθεί μόνο για να βρείτε την εικόνα που θα grainy και χονδρός, shimmering σχεδόν σε ορισμένα σημεία. Υπάρχουν επίσης και πολλές γραμμές λίγο πάνω μου browser μπαρ. Πήρα ένα ζευγάρι οθόνη κεφαλαιοποίησης, να φορτώσει τους Flickr και όταν βλέπω τους για οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή, φαίνονται ωραία. Κάθε ιδέα του τι είναι λάθος και πώς μπορεί να διορθωθεί; Έχω δοκιμάσει την αναλογική και DVI hookups, έχω εγκαταστήσει την παρακολούθηση των οδηγών από το CD περιλαμβάνονται, που θα έχω με αυτό που είπε ήταν η βέλτιστη ανάλυση (1680 x 1050), καθώς και ένα σωρό άλλα, ακόμη και τίποτα δεν βοηθάει. I run Windows XP, έχουν 2 συναυλίες των DDR2 RAM, μια 256MB κάρτα γραφικών GeForce 6800 και ένα επεξεργαστή Pentium 4. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε την ενημέρωση σας Κάρτα γραφικών οδηγού
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν την παρακολούθηση του θάλασσα για μένα αν screencap δεν προκύπτει για οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή, ίσως θα πρέπει RMA αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|