![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, Imam četiri godine starim Dell Dimension 4700. Nedavno sam odlučio kupiti novi 22 inčni LCD monitor Samsung T220 zamijeniti moje umiranje starog CRT. JA instaliran novi monitor samo pronaći slike kako bi se zrnast i blocky, gotovo ljeskanje u nekim mjestima. Postoji također mnogo malo linije na vrhu moje preglednik barovima. Uzeo sam par screen kape, učitali ih na Flickr i kad sam pogled na njih na bilo koji drugi računalni, oni izgledaju u redu. Bilo koji ideja o tome što je krivo i kako to popraviti? Ive 'pokušao analogni i DVI hookups, Ive' instaliran monitor vozači off uključene CD, Ive 'postaviti ga na ono što je rekao je bila optimalna razlučivost (1680 x 1050), kao i hrpa drugih, a da i dalje ništa ne pomaže. JA trčanje Windows XP, imaju 2 nastupe of DDR2 RAM-a, a 256MB GeForce 6800 grafičkom karticom, a Pentium 4 procesora. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ažuriranju Graphics Card driver
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao monitor's messed up screencap ako mi se ne prikazati na bilo kojem drugom računalu, vjerojatno bi trebao RMA ga.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|