![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, van egy négy éves Dell Dimension 4700. Nemrég úgy döntöttem, hogy vegyél egy új 22 hüvelykes LCD monitor Samsung T220 helyére My Dying régi CRT. Telepítettem az új monitor csak meg a képet, hogy szemcsés és blocky, szinte csillogó néhány helyen. Van még egy csomó kis tételek tetején a böngészőm bars. Én egy pár képernyőn sapkák, feltöltötte őket a Flickr, és amikor ránézek azokat más számítógépre, hogy nézel ki. Van ötlete, hogy mi a baj, és hogyan lehet megjavítani? Megpróbáltam az analóg és DVI hookups, már telepítve a monitor vezetők le a mellékelt CD-t, én meg azt, hogy mit mondott az optimális felbontás (1680 x 1050), valamint egy csomó más, és még semmi sem segít. Én Windows XP, a 2 koncert a DDR2 memória, egy 256MB-os GeForce 6800 grafikus kártya és a Pentium 4 CPU. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg frissíteni a grafikus kártya driver
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mintha a monitor hírnök akár nekem, ha screencap nem jelenik meg minden egyéb, a számítógép, valószínűleg RMA kell azt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Horrible Crash Need Help! | deathdude4044 | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 5, 2009 00:22 |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Kérem, segítsen nekem ezzel a szörnyű vírus | ashubetta | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 9. január 2009 10:09 |
| 8600gt Borzasztó! | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 29. augusztus 2008 13:26 |
| Monitor színben látod borzalmas | rowtron | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 14. január 2008 11:22 |
| Téma eszközök | |
| |