![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי ארבעה בן Dell ממד 4700. לאחרונה החלטתי לקנות חדש 22 אינטש LCD Samsung T220 לפקח להחליף crt הישן שלי מת. התקנתי את החדש לפקח רק כדי למצוא את התמונה להיות grainy ו blocky, כמעט shimmering במספר מקומות. יש גם הרבה של מעט שורות על גבי שורות של הדפדפן שלי. לקחתי כמה המסך Caps, שהועלה אותם Flickr וכאשר אני מסתכל על כל אותם במחשב אחר, הם נראים בסדר. יש לך מושג מה לא בסדר ואיך לתקן את זה? ניסיתי את אנלוגי ו DVI hookups, אני כבר מותקן לנטר את הנהגים שלא כללה תקליטור, ביצעתי את זה כדי להגדיר את מה שהיא אמרה היה את הפתרון האופטימאלי (1680 x 1050) וכן חבורה של אנשים אחרים, ועדיין שום דבר לא עוזר. אני מפעיל את Windows XP, יש 2 gigs ראם של DDR2, 256MB של כרטיס המסך GeForce 6800 ו מעבד פנטיום 4. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לעדכן את מנהל ההתקן של כרטיס המסך
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו לפקח messed של עד אותי אם screencap לא להופיע בכל מחשב אחר, סביר להניח שהיא צריכה RMA.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|