![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, turiu keturių metų Dell Dimension 4700. Neseniai aš nusprendžiau nusipirkti naują 22 colių "Samsung T220 LCD monitorius, kuris pakeis My Dying senas CRT. Įdiegiau naują monitorius tik rasti vaizdas turi būti grūdėtas ir Blocky, beveik Shimmering kai kuriose vietose. Taip pat čia mažai linijų ant mano naršyklė barai aikštelė. Laikiausi pora ekrane kepurės, įkeltas į Flickr ir kai aš žiūriu į juos dėl bet kokių kitų kompiuterių, jie atrodo puikiai. Bet what's wrong idėja ir kaip ją išspręsti? I've tried Analog and DVI hookups, aš įdiegėte monitoriaus tvarkyklės off įtraukta CD, aš jį, ką jis pasakė, buvo optimalios skiriamosios gebos (1680 x 1050), taip pat kitų krūva, ir dar nieko padeda. Paleisti "Windows XP", yra 2 koncertai DDR2 RAM, 256 MB GeForce 6800 vaizdo plokštė, ir "Pentium 4" procesorius. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite atnaujinti tvarkyklę grafikos plokštę
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip monitorius messed up man jei screencap nerodo ant kito kompiuterio, galbūt turėtų RMA jį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Siaubingas Crash Need Help! | deathdude4044 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 5 spalis 2009 00:22 |
| Monitorius įsižiebia ir kompiuterių batus, tačiau iki monitorius nerodo nieko | mida | General Hardware Chat | 1 | 9 birželis 2009 15:05 |
| Prašome padėti man pagal šį siaubingą virusą | ashubetta | Virus, Spyware & Security | 3 | 9 sausis 2009 10:09 |
| 8600GT siaubingas! | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | Rugpjūtis 29, 2008 13:26 |
| Monitorius spalvos atrodo siaubingas | rowtron | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 14 sausis 2008 11:22 |
| Temos įrankiai | |
| |