![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man ir četrus gadus vecs Dell Dimension 4.700. Nesen es nolēmu iegādāties jaunu 22 collu Samsung T220 LCD monitoru nomainīt manu mirst vecs CRT. Instalēju jauno kontrolēt tikai atrast attēls ir graudains un blocky gandrīz shimmering dažās vietās. Pastāv arī lielas rindas virs mana pārlūkprogramma bāru lot. Es paņēmu pāris screen cepures, augšupielādēto tos Flickr, un kad es paskatos tos uz citu datoru, tie izskatās labi. Jebkurai idejai par to, kas ir nepareizi un kā to salabot? I've tried analog and DVI hookups, es uzinstalēju kontrolēt autovadītāju pie iekļauts CD, es esmu noteikt to, ko tā teica ir optimālā izšķirtspēja (1680 x 1050), kā arī ķekars ar citiem, un joprojām nothing helps. Palaist Windows XP ir 2 koncerti DDR2 RAM, 256mb Geforce 6800 grafikas karte un Pentium 4 CPU. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet atjaunināt jūsu Graphics Card vadītāja
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā monitora messed up to man, ja screencap neparāda par jebkuru citu datoru, iespējams, vajadzētu RMA to.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|