![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, mam cztery lata stary Dell Dimension 4700. Ostatnio postanowiłem kupić nowy 22 calowy monitor LCD Samsung T220 zastąpić mój umierający stary CRT. Po zainstalowaniu nowego monitora tylko znaleźć zdjęcie, które mają być ziarniste i blocky prawie Shimmering w niektórych miejscach. Istnieje również wiele mało linie na początku mojej przeglądarki barów. Wziąłem para ekranie czapki, przesłane do serwisu Flickr i kiedy patrzę na nich w jakikolwiek inny komputer, wyglądają dobrze. Każdy pomysł, co i jak to naprawić? I've tried analogowy i DVI hookups, I've zainstalowanych sterowników monitora wyłączyć włączone CD, I've ustawić ją do tego, co powiedział to była optymalna rozdzielczość (1680 x 1050), jak również kilka innych, i nadal nic nie pomaga. Mogę uruchomić systemu Windows XP, posiada 2 koncerty z pamięci DDR2 RAM, a 256mb karty graficznej GeForce 6800 i Pentium 4 CPU. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj zaktualizować sterownik karty graficznej
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like monitora messed do mnie, czy screencap nie wykazuje na dowolnym innym komputerze, prawdopodobnie powinien ją RMA.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |