![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám štyri roky starý Dell Dimension 4700. Nedávno som sa rozhodol kúpiť si nový 22 in LCD monitor Samsung T220 nahradiť môj hynúce staré CRT. Nainstaloval som na nový monitor len nájsť obrázok, ktorý je zrnitý a hranatý, takmer mihotající sa v niektorých miestach. Je tu aj veľa málo línií na vrchole svojho prehliadača barov. Vzal som pár obrazovke čiapky, nahráte je na Flickr, a keď som sa na ne pozrieť na akomkoľvek inom počítači, vyzerajú dobre. Máte predstavu o tom, co je zle a ako to spravit? Som sa pokúsil o analógové a DVI hookups, som nainštalované ovládače monitora z zahrnuto CD, som ho s tým, čo povedal bolo optimálne rozlíšenie (1680 x 1050), rovnako ako veľa ďalších, ktoré sa stále Nič nepomáha. I spustení Windows XP, má 2 koncerty pre DDR2 RAM, 256 megabajt grafická karta GeForce 6800 a Pentium 4 CPU. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokúste sa aktualizovať ovládač grafickej karty
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako monitora zmatený až sa ma, či screencap neukazuje na akomkoľvek inom počítači, pravdepodobne by to RMA.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hrozné Crash Need Help! | deathdude4044 | Operačné systémy Windows | 1 | 5.října 2009 00:22 |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Prosím, pomôžte mi s tým strašný vírus | ashubetta | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 9. januára 2009 10:09 |
| 8600gt Hrozné! | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 11 | 29. augusta 2008 13:26 |
| Monitor farby vyzerajú hrozně | rowtron | Graphics Cards & Monitory | 6 | 14. január 2008 11:22 |
| Thread Tools | |
| |