![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, Имам четири године старим Делл Дименсион 4700. Недавно сам одлучио купити нови 22 инчни ЛЦД монитор Самсунг Т220 заменити моје умирање старог ЦРТ. ЈА инсталиран нови монитор само за наћи слике како би се зрнаст и блоцкы, готово љескање у неким местима. Постоји такође много мало линије на врху моје прегледач баровима. Узео сам пар сцреен капе, отпремили их на Флицкр и кад сам поглед на њих на било који други рачунарски, они изгледају у реду. Било који идеја о томе шта је криво и како то поправити? Иве 'суђен аналогни и ДВИ хоокупс, Иве' инсталиран монитор возачи офф укључене ЦД, Иве 'поставити га на оно што је рекао је била оптимална резолуција (1680 кс 1050), као и хрпа других, а да и даље ништа не помаже. ЈА трчање Уиндоуси КСП, имају 2 наступе оф ДДР2 РАМ-а, а 256МБ ГеФорце 6800 графичком картицом, а Пентиум 4 процесора. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте исправци Грапхицс Цард дривер
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као монитор'с мессед уп сцреенцап ако ми се не прикаже на било ком другом рачунару, вероватно би требао РМА га.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Страшне црасх Неед хелп! | деатхдуде4044 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 5. Окт 2009 00:22 |
| Монитор светла горе и горе рачунар чизме али монитор не приказује ништа | мида | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 9. јуна 2009 15:05 |
| Угодити помоћ мене с данашји вирус страшно | асхубетта | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 9 јануар 2009 10:09 |
| 8600гт страшно! | ЦодеФреакЦ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 29 аугуст 2008 13:26 |
| Монитор боје изгледају страшно | роутрон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 14 јануар 2008 11:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |