![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben dört yaşındaki Dell Dimension 4700. Son zamanlarda yeni bir 22 inçlik Samsung T220 LCD almaya karar verdim eski CRT ölmek yerine izleriz. Ben grenli olması ve blocky, neredeyse bazı yerlerde yanardöner sadece resim bulmak için yeni monitör yüklü. Ayrıca Tarayıcımda çubuklar üzerine küçük satırlar bir çok şey var. Yani, bir çift ekran kapaklar aldı Flickr için yüklenen ve onlara herhangi bir başka bilgisayara bak, onlar iyi bak. Sorun nedir herhangi bir fikir ve nasıl düzeltmek için? Ben, ben de CD kapatma monitör sürücüleri kurduktan sonra, bunu en iyi çözünürlük (1680 x 1050) gibi başka bir grup, ve hala ne söyledi onu kurdum analog ve DVI hookups denedim hiçbir şey yardımcı olur. Ben, Windows XP çalıştırmak DDR2 RAM, 256MB GeForce 2 Gb'lik sahip 6800 grafik kartı ve Pentium 4 işlemci. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafik kartı sürücünüzü güncellemeyi deneyin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer screencap başka bir bilgisayarda göstermek değil izlemek bana berbat's gibi, muhtemelen gerekir RMA olsun.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|