![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, у мене є чотири роки стара Dell Dimension 4700. Нещодавно я вирішив купити новий 22-дюймовий Samsung T220 РК-монітор для заміни My Dying старий ЕЛТ. Я встановив новий монітор тільки знайти зображення буде зернистим і блокові, майже мерехтливий в деяких місцях. Там також багато маленьких ліній на верхній частині моєї барів браузера. Я взяв пару капсул екран, завантаживши їх на Flickr і коли я дивлюся на них на будь-якому іншому комп'ютері, вони виглядають чудово. Будь-яка ідея про те, що трапилося і як це можна виправити? Я намагався аналоговий і DVI приставки, я встановив драйвери монітора від включений компакт-диск, я встановив його, що він сказав, що це оптимальне вирішення (1680 X +1050), а також купа інших, і ще Нічого не допомагає. Я запускати Windows XP, є 2 гігабайтами оперативної DDR2 RAM, 256mb GeForce 6800 відеокарти і процесор Pentium 4. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте оновити драйвер відеокарти
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже на моніторі безлад до мене, якщо screencap не показати на будь-якому іншому комп'ютері, можливо, воно повинно RMA.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Жахливий Crash Need Help! | deathdude4044 | Операційні системи Windows | 1 | 5 жовтня 2009 00:22 |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Будь ласка, допоможіть мені з цим жахливим вірусом | ashubetta | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 9 січня 2009 10:09 |
| 8600GT HORRIBLE! | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 11 | 29 серпня 2008 13:26 |
| Монітор кольори виглядають потрапило | rowtron | Графічні карти & Монітори | 6 | 14 січня 2008 11:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |