![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами аз бях доста далеч от електрическа верига наскоро, и никога не са много "в цикъл" с мониторите, така че имам нужда от помощ.
Може да гледате телевизия на него малко, но най-вече тя ще бъде използвана за моя компютър, с някои игри. Знам, че ми gfx карта не е голяма, така че няма да могат да играят игри на високо края висока детайлност при пълна резолюция, но аз съм с надеждата да надстроите всичко разумно скоро така или иначе. Надявам се някой може да ми точка в правилната посока. И ако нещо се нуждае прояснява, просто попитайте ![]() Благодарности Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Купих това преди няколко седмици от ebuyer и аз съм много щастлив с нея.
| |||
| |||
| Хм, това изглежда като добър монитор и най-много атрактивна цена, но аз мисля, че съм все още недостатъчен 24 " Наздраве за това, че philthomas АТРИБУТИ: Аз също забравих да спомена в първия си пост, аз съм също желае да разгледа втора ръка възли, ако някой иска да продаде един. |
|
| |||
| |||
| Хм, аз бих предпочел DVI, както аз правя забележите разликата в качеството на картината с текущата ми наблюдава между DVI и VGA. Така че, след бърз поглед, видях този монитор и от погледи на него, той е един и същ монитор, само с DVI, и с височина, регулируема стойка, това е правилно, или аз пропускам нещо? |
|
| |||
| |||
| Аха ..... това изглежда много добре, аз трябва да са пропуснали този. "Самсунг" са признати за голяма панели, така че трябва да се оправи .... има и 3 години гаранция на производителите, което е сигурност. |
|
| |||
| |||
| Имам Acer X233H, неговата голяма moniter и е мръсотията евтини, 23'' ли ще бъдат пожертвани инча. тя има VGA и DVI, което е хубаво и неговата пълна HD 1920x1080 и е правилното 16:9 широкоекранен. В Acer също се произвежда в 24'' BenQ E2400HD е също един много добър монитор очевидно. И съм съгласен с Фил, Samsung имат голямо панели, Вярвам, че предлагането Sony с панели за тяхното Bravia T.V "с. |
|
| |||
| |||
| Имам Acer X233H, неговата голяма moniter и е мръсотията евтини, 23'' ли ще бъдат пожертвани инча. тя има VGA и DVI, което е хубаво и неговата пълна HD 1920x1080 и е правилното 16:9 широкоекранен. В Acer също се произвежда в 24'' BenQ E2400HD е също един много добър монитор очевидно. И съм съгласен с Фил, Samsung имат голямо панели, Вярвам, че предлагането Sony с панели за тяхното Bravia T.V "с. |
|
| |||
| |||
| Добре, Наздраве двама ви, мисля, че съм ще се излизане на Samsung, както и спецификациите им изглежда са много, и те са сред най-евтините. Но Има ли някакви марки, че трябва да стоят настрана от? Ive 'също е малко загрижени за мъртви пиксели, как е, той, и колко производители замести звеното, ако има такива? Също така, аз забелязах, направих печатна грешка в заглавието на моята тема, че е трябвало да бъде "Нова" Монитор "ЕдинY Recomendations? "Ако някой може да промени това за мен, че би било чудесно. |
|
| |||
| |||
| Повечето наблюдатели тези дни, са включени в списъка на клас 2 .... само монитори, използвани за военни цели или за авиационна са от клас 1 и те ще бъдат Мега скъпо, ако сте били в състояние да си набави един. Налице е ISO (13406-2), Която покрива монитори, но не всички производители работят с него, особено Китай / Тайван jobbies внос. Имате прочетено тук за повече инфо. Просто се избегне евтини неизвестни марки, а останалите обикновено ще бъде по ал. Ако е някоя утеха, аз никога не съм виждал мъртъв пиксел на екрана, "Самсунг", но съм сигурен, че някой е |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Монитор осветлението и компютъра ботуши нагоре, но на монитора не показва нищо | Размер | Общи Хардуер Чат | 1 | 9 юни 2009 15:05 |
| Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти | Desertfish | Графика на карти & Монитори | 7 | 31 Март 2008 12:43 |
| Recomendations бюджет за лаптоп | matthew5276 | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 4 февруари 2008 11:57 |
| LCD монитор - Вашите текущи монитора ... | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 5 | 6 октомври 2006 01:33 |
| Монитор - заинтересованите да си купя един широк екран монитор ... | Snake | Общи Хардуер Чат | 8 | 26-ти септември 2006 10:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |