![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem byl spíše ze smyčky v nedávné době, a nikdy se opravdu velmi "do smyčky" s monitory, takže potřebuju pomoct.
Bych mohl sledovat televizi na to trochu, ale hlavně, že bude použit pro počítač, s některými hráči. Vím, že můj GFX karta není velký, takže nebudou moci hrát hry na vysoké úrovni vysokých detail v plném rozlišení, ale já jsem doufal, že to upgrade vše rozumně brzy stejně. Doufám, že někdo může místo mě tím správným směrem. A pokud něco potřebuje zúčtování se, zeptejte se ![]() Díky Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koupil jsem tahle Před několika týdny z ebuyer a já jsem velmi šťastná s ním.
| |||
| |||
| Hmm, to vypadá jako pěkné sledovat, a za velmi atraktivní ceny, ale myslím, že jsem stále ještě nedostačující a 24 " Sláva, že když philthomas EDIT: Také jsem zapomněl zmínit v můj první příspěvek, jsem také ochoten zvážit druhé straně jednotky, pokud je někdo snaží prodat. |
|
| |||
| |||
| Hmm, já bych nejraději DVI, jako já pozorovat rozdíl v kvalitě obrazu s mou současnou sledovat mezi DVI a VGA. Takže po rychlé podívat, viděl jsem tento monitor az vypadá to, že je stejný monitor, ale jenom s DVI, s výškově nastavitelnými stánek, je to správně, nebo jsem něco vynechal? |
|
| |||
| |||
| Jo ..... , který vypadá velmi hezky, musím se, že jeden chyběl. Samsung jsou známé pro velké panely, takže je třeba pokutu .... Také má 3 roky záruka výrobce, která je uklidňující. |
|
| |||
| |||
| Mám Acer X233H, jeho velkou moniter a je to skoro zadarmo, 23'' si budete obětovat palce. má VGA a DVI, což je příjemné a jeho plné HD 1920x1080 a správné širokoúhlé 16:9. Acer se také v 24'' BenQ E2400HD je také velmi dobré sledovat zdánlivě. A souhlasím s phil, Samsung mají velké panely, věřím, že se dodávky Sony Bravia panely pro jejich T.V 's. |
|
| |||
| |||
| Mám Acer X233H, jeho velkou moniter a je to skoro zadarmo, 23'' si budete obětovat palce. má VGA a DVI, což je příjemné a jeho plné HD 1920x1080 a správné širokoúhlé 16:9. Acer se také v 24'' BenQ E2400HD je také velmi dobré sledovat zdánlivě. A souhlasím s phil, Samsung mají velké panely, věřím, že se dodávky Sony Bravia panely pro jejich T.V 's. |
|
| |||
| |||
| V pořádku, Děkuji vám oběma, myslím, že budu třeba jít pro Samsung, jak vypadá jejich specifikace a jsou velké a jsou jedny z nejlevnějších. Ale Jsou nějaké značky jsem měl zůstat mimo? Také jsem byl trochu znepokojen mrtvé pixely, jak časté je, a kolik výrobců nahradí jednotkou, pokud existují? Také jsem všiml jsem překlep v názvu mé téma by mělo být "nový monitor, což jey Recomendations? "Pokud někdo může změnit, že pro mě, bylo by to skvělé. |
|
| |||
| |||
| Most sleduje v těchto dnech, jsou uvedeny jako třída 2 .... monitory použity pouze pro vojenské účely nebo letectví jsou třídy 1 a tyto budou mega dražší, pokud jste byli schopni jeden zdroj. Existuje ISO (13406-2), Které se týká monitorů, ale ne všichni výrobci pracují na ni, zejména čínština / Tchaj-wan import jobbies. Mají číst tady Více info. Jen vyhnout levné neznámých značek a zbytek bude normálně být všechny na stejné úrovni. Pokud je to žádné potěšení, jsem nikdy neviděl mrtvého pixelu na obrazovce Samsung, ale jsem si jistý někdo |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| Recomendations rozpočtu pro laptop | matthew5276 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 4. února 2008 11:57 |
| LCD monitor - Vaše současné sledovat ... | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. října 2006 01:33 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |