μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Νέα Monitor, και Recomendations;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουνίου 2009, 04:25
Ομάδα Δωρητών

Default Νέα Monitor, και Recomendations;

Λοιπόν έχω μάλλον από το βρόχο πρόσφατα, και στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα "στον βρόχο" με οθόνες, γι 'αυτό χρειάζεται κάποια βοήθεια.

Ψάχνω να αγοράσω ένα νέο παρακολουθεί, είμαι επιθυμούν:
  • Widescreen
  • atleast 24 "
  • 1920 * 1200 ψήφισμα
  • DVI
  • Καλή αντίθεση. Αντίθεση ποσοστά μπορεί να μετρηθεί με πολύ διαφορετικό τρόπο, ναι, με ποιο τρόπο μπορώ να τα συγκρίνει;
  • Καλό ρυθμό ανανέωσης. Θα προτιμούσα δεν υπερβαίνει 5ms
  • δεν είναι πολλά περισσότερα από τις £ 200, θα μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο, αλλά δεν θέλουν να πάνε σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.

Θα ήθελα να παρακολουθούν τηλεόραση είναι λίγο, αλλά κυρίως ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τον υπολογιστή μου, με κάποια παιχνίδια. Ξέρω gfx κάρτα μου δεν είναι μεγάλη, οπότε δεν θα είναι σε θέση να παίξει σε σημαντικά παιχνίδια για την υψηλή λεπτομέρεια σε πλήρη ψήφισμα, αλλά έχω την ελπίδα για την αναβάθμιση όλα λογικά σύντομα ούτως ή άλλως.

Ελπίζω κάποιος να μου σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση. Και αν κάτι πρέπει καθαρίζει, απλά ρωτήστε

Ευχαριστώ

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 8η Ιουνίου 2009, 05:24
Ομάδα Δωρητών

Αγόρασα αυτό πριν από λίγες εβδομάδες από ebuyer και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό.
Είναι μόνο 22 ", αλλά ήταν μια super τιμή και η ποιότητα είναι εξαιρετική.
Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ... έχει 2 x υποδοχές HDMI, καθώς επίσης και VGA, το οποίο το καθιστά ωραίο μέλλον και την απόδειξη.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8η Ιουνίου 2009, 09:21
Ομάδα Δωρητών

Χμμμ, που μοιάζει με μια ωραία παρακολούθηση, και σε πολύ ελκυστικές τιμές, ωστόσο θεωρώ ότι είμαι ακόμη και επιθυμούν ένα 24 "
Στην υγειά σου για ότι και αν philthomas

EDIT: Επίσης, ξέχασα να αναφέρω στην πρώτη μου επιστολή, είμαι διατεθειμένη να εξετάσει μεταχειρισμένων μονάδων, αν κάποιος θέλει να πουλήσει ένα.
Old 8η Ιουνίου 2009, 10:20
Ομάδα Δωρητών

Αν θέλετε ένα 24 "..... αυτό από τη Samsung σε £ 202,50 για όλες τις απαιτήσεις σας.
Samsung πάνελ είναι εκεί πάνω με τα καλύτερα ..... vga είσοδο μόνο σε αυτό το σημείο όμως.
Old 8η Ιουνίου 2009, 14:22
Ομάδα Δωρητών

Χμμ, θα προτιμούσα DVI, όπως κάνω παρατηρήσετε μια διαφορά στην ποιότητα της εικόνας με το σημερινό μου παρακολουθεί μεταξύ DVI και VGA. Έτσι μετά από μια γρήγορη ματιά, είδα αυτό παρακολουθεί και από τα βλέμματα του, πρόκειται για την ίδια την παρακολούθηση, μόνο με DVI, και με ύψος ρυθμιζόμενο stand, αυτό είναι σωστό, ή έχασα κάτι;
Old 9η Ιουν 2009, 00:53
Ομάδα Δωρητών

Ναι ..... ότι είναι πολύ ωραία, θα πρέπει να έχουν χάσει το ένα.

Samsung είναι γνωστή για μεγάλες ομάδες, οπότε θα πρέπει να είναι ωραία .... Επίσης έχει 3 χρόνια εγγύηση οι κατασκευαστές, που είναι καθησυχαστικό.
Old 9η Ιουν 2009, 06:10
Μέλος Ομάδα

Έχω ένα Acer X233H, τη μεγάλη moniter και είναι πάμφθηνος, 23''
θα σας κάνει να θυσιάζουν ίντσας. έχει VGA και DVI, η οποία είναι ωραία και την πλήρη HD 1920x1080 και έχει καλή 16:9 widescreen. Η Acer θα έρχεται σε 24''

Benq E2400HD είναι επίσης μια πολύ καλή παρακολούθηση προφανώς.

Και συμφωνώ με τον Phil, η Samsung έχει κάνει μεγάλες ομάδες, πιστεύω ότι με την προσφορά της Sony Bravia πάνελ για τους T.V 's.
Old 9η Ιουν 2009, 06:11
Μέλος Ομάδα

Έχω ένα Acer X233H, τη μεγάλη moniter και είναι πάμφθηνος, 23''
θα σας κάνει να θυσιάζουν ίντσας. έχει VGA και DVI, η οποία είναι ωραία και την πλήρη HD 1920x1080 και έχει καλή 16:9 widescreen. Η Acer θα έρχεται σε 24''

Benq E2400HD είναι επίσης μια πολύ καλή παρακολούθηση προφανώς.

Και συμφωνώ με τον Phil, η Samsung έχει κάνει μεγάλες ομάδες, πιστεύω ότι με την προσφορά της Sony Bravia πάνελ για τους T.V 's.
Old 10η Ιουν 2009, 03:03
Ομάδα Δωρητών

Εντάξει, Cheers τόσο από εσάς, νομίζω ότι είμαι, θα πρόκειται για ένα Samsung, όπως χαρακτηριστικά τους και προσβλέπει είναι μεγάλο, και θα είναι από τα φθηνότερα. Υπάρχουν, όμως, τα σήματα θα πρέπει να μείνετε μακριά από την?

Έχω επίσης και μια μικρή ανησυχία της για τα νεκρά pixels, πως είναι κοινή, και πόσοι κατασκευαστές αντικατάσταση της μονάδας, αν υπάρχουν;

Επίσης, μόλις πρόσεξα Έκανα ένα λάθος στον τίτλο του θέματος μου, θα έπρεπε να ήταν "Νέα Monitor, μιαy Recomendations; "Αν κάποιος θα μπορούσε να αλλάξει αυτό για μένα, ότι θα ήταν μεγάλη.
Old 10η Ιουν 2009, 04:11
Ομάδα Δωρητών

Οι περισσότερες οθόνες αυτές τις μέρες αναφέρονται ως κλάσης 2 .... μόνιτορ χρησιμοποιούνται μόνο για στρατιωτικούς σκοπούς ή Αεροπορίας είναι Κλάσης 1 και αυτές θα είναι mega ακριβά, αν είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτεί ένα.

Υπάρχει ISO (13406-2) Που καλύπτει τις οθόνες, αλλά δεν είναι όλες οι κατασκευαστές εργάζονται σε αυτό, ειδικά κινεζική / Ταϊβάν jobbies εισαγωγής. Έχετε διαβάσει εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Απλά αποφεύγεται η φθηνή άγνωστες μάρκες και τα υπόλοιπα θα είναι κανονικά όλα στο ίδιο επίπεδο.

Αν είναι κάθε παρηγοριά, Δεν έχω δει ποτέ έναν νεκρό pixel σε μια οθόνη της Samsung, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος έχει
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.