![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa sam bila prilično izvan petlji u zadnje vrijeme, i nikad stvarno bio jako "u petlji" sa monitora, tako da mi treba neka pomoć.
Možda ću ga gledati TV na malo, ali to je prvenstveno će se koristiti za moj PC, uz neke igre. JA znati moj gfx kartica nije veliki, tako da neće moći igrati igre na high end visokom detalju pri punoj rezoluciji, ali Im 'nadajući to ažurirati sve razumno ubrzo anyway. Nadam se netko može point me u pravom smjeru. A ako se nešto treba razvedrava, samo pitajte ![]() Hvala My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja kupio ovaj nekoliko tjedana od ebuyer a ja sam vrlo sretan sa Internet.
| |||
| |||
| Hmm, da izgleda kao lijep monitor, a na vrlo atraktivna cijena, međutim mislim da sam još uvijek zelimo 24 " Klicati za to ipak philthomas EDIT: Također sam zaboravio spomenuti u moj prvi post, ja sam isto tako spreman da razmotri druge ruke jedinica, ako bilo tko je obličje za prodaju jedan. |
|
| |||
| |||
| Hmm, ja bi radije DVI, kao što sam to primijetiti razliku u kvalitetu slike s moje trenutne između monitor DVI i VGA. Tako nakon brzog izgled, vidjela sam ovaj monitor izgleda i od njega, to je isti monitor, samo s DVI, a visina podesiva stoje, ovo je točna, ili sam nešto propustili? |
|
| |||
| |||
| Yep ..... koji izgleda vrlo lijepo, moram da su propustili jedan. Samsung je poznat velik izradu panela, tako da bi trebalo biti u redu .... također ima 3 godine jamstvo proizvođača, što je ohrabrujuća. |
|
| |||
| |||
| Imam Acer X233H, njegova velika moniter i to jeftini prljavštine, 23'' Da li ćete žrtvovati jednog inča. ima VGA i DVI, što je lijepo i svoju punu HD 1920x1080 i ima pravilan 16:9 widescreen. Acer je također dolazi u 24'' Benq E2400HD je također jako dobar monitor izgleda. I slažem se s phil, Samsung imaju velike prozore, ja vjerujem da opskrbe sa Sony Bravia ploče za njihovu T.V 's. |
|
| |||
| |||
| Imam Acer X233H, njegova velika moniter i to jeftini prljavštine, 23'' Da li ćete žrtvovati jednog inča. ima VGA i DVI, što je lijepo i svoju punu HD 1920x1080 i ima pravilan 16:9 widescreen. Acer je također dolazi u 24'' Benq E2400HD je također jako dobar monitor izgleda. I slažem se s phil, Samsung imaju velike prozore, ja vjerujem da opskrbe sa Sony Bravia ploče za njihovu T.V 's. |
|
| |||
| |||
| Dobro, Cheers oba tebi, mislim da idem da se ide za Samsung, kao svoje naočale i izgleda su veliki, i oni su među najjeftinije. Ali Ima li bih trebao ostati brandovi udaljeno od? Ive 'isto tako bio malo zabrinuti mrtvih piksela, kako je to zajedničko, a koliko proizvođači zamijenili jedinicu ako ima bilo koji? Također, nisam primjetio sam napravila krivo utipkanom naslov mog topic to trebalo da bude "nova" Monitor, jedany PREPORUKE? "Ako netko mogao promijeniti tu za mene, to bi bilo super. |
|
| |||
| |||
| Većina ovih dana prati navedene su kao Klasa 2 .... samo prati koji se koriste u vojne svrhe ili Zrakoplovstvo su klase 1 i to će biti mega skup, ako ste bili u mogućnosti to izvor jedan. Postoji ISO (13406-2) Koji pokriva prati, ali ne svi proizvođači rade na tome da ona, pogotovo Kineski / uvoz jobbies Tajvan. Have a čitati ovdje za više informacija. Dovoljno je izbjegavati jeftini brandovi nepoznat a ostalo će sve biti normalno u rangu. Ako je bilo koji utjehe, Nikad nisam vidio mrtvog piksela na ekranu Samsung, ali siguran sam da netko je |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa | mida | General Hardware Chat | 1 | 9. lipnja 2009 15:05 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| PREPORUKE proračun za laptop | matthew5276 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 4. veljača 2008 11:57 |
| LCD monitor - Vaš trenutni monitor ... | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 5 | 6. listopad 2006 01:33 |
| Monitor - Zainteresirani za kupovinu širokog zaslona monitora ... | Snake | General Hardware Chat | 8 | 26. Sep 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |