kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Új monitor és Recomendations?

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 04:25
Donor Group

Default Új monitor és Recomendations?

Hát én inkább arra a hurok a közelmúltban, és soha nem volt túl "a hurok" a monitor, úgyhogy egy kis segítség.

I'm looking to buy új monitor, most akarnak:
  • Widescreen
  • atleast 24 "
  • 1920 * 1200 felbontás
  • DVI
  • Jó kontraszt. Kontraszt aránya mérhető nagyon eltérően, igen, hogyan lehet összehasonlítani őket?
  • Jó frissítés. Inkább nem több, mint 5ms
  • nem sokkal több, mint 200 font körül van, én is megyek egy kicsit magasabb, de nem akarok menni jóval magasabb.

Talán tévézni rajta egy kicsit, de elsősorban nem lesz használható a PC, néhány játék. Tudom én gfx kártya nem nagy, ezért nem lesz képes lejátszani magas játékokat magas részletesen a teljes felbontású, de remélem, hogy minden ésszerű korszerűsítése hamarosan anyway.

Remélem valaki tud nekem a helyes irányba. És ha valamit igényeket kitisztulni, csak kérni

Köszönöm

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Június 8. 2009, 05:24
Donor Group

Vettem ez egy Néhány héttel ezelőtt ebuyer és nagyon boldog vagyok vele.
Ez csak 22 ", hanem egy szuper ár és a minőség kiváló.
A hozzáadott bónusz ... van 2 x HDMI aljzatok, valamint a VGA, ami szép, és a jövőben.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Június 8. 2009, 09:21
Donor Group

Hmm, úgy néz ki, mint egy jó monitor, és egy nagyon vonzó ár, azonban azt hiszem még mindig szeretnének a 24 "
Cheers, hogy bár philthomas

EDIT: Azt is elfelejtette megemlíteni az első post, én is hajlandó megfontolni használt egységek, ha valaki megpróbálja eladni egy.
Old Június 8. 2009, 10:20
Donor Group

Ha 24 "..... ez egy A Samsung a £ 202,50 illik minden követelményeknek.
Samsung panelek vannak ott, ahol a legjobb ..... csak VGA bemenet ez egyszer mégis.
Old Június 8. 2009, 14:22
Donor Group

Hmm, én inkább a DVI, mint én nyilatkozat különbség képminőség a jelenlegi monitor között, DVI és VGA. Így azután gyorsan nézd, én láttam Ez a monitor és a néz, akkor ugyanaz a monitor, csak a DVI, és egy állítható magasságú állni, ez a helyes, vagy én valamit?
Old Június 9 2009, 00:53
Donor Group

Igen ..... hogy néz ki, nagyon szép, azt kell, hogy egy kihagyott.

A Samsung is híres, hogy nagy lapok, így kell szép .... is 3 év gyártói garancia, ami megnyugtató.
Old Június 9 2009, 06:10
Csoport tagja

Van egy Acer X233H, annak nagy moniter és ez piszok olcsó, 23''
mi lesz feláldozva hüvelyk. van VGA és DVI, ami szép és teljes HD 1920x1080, és a megfelelő 16:9 szélesvásznú. Az Acer is jön a 24''

Benq E2400HD is nagyon jó monitor látszólag.

És én egyetértek phil, Samsung van nagy panelek, úgy vélem, hogy a panelek ellátási Sony Bravia T.V a "S.
Old Június 9 2009, 06:11
Csoport tagja

Van egy Acer X233H, annak nagy moniter és ez piszok olcsó, 23''
mi lesz feláldozva hüvelyk. van VGA és DVI, ami szép és teljes HD 1920x1080, és a megfelelő 16:9 szélesvásznú. Az Acer is jön a 24''

Benq E2400HD is nagyon jó monitor látszólag.

És én egyetértek phil, Samsung van nagy panelek, úgy vélem, hogy a panelek ellátási Sony Bravia T.V a "S.
Old Június 10 2009, 03:03
Donor Group

Rendben, Pirítós mind a ketten, azt hiszem, én megyek is folyik a Samsung, mint a szemüveg, és remekül néz ki, és ezek közül a legolcsóbb. Vannak azonban olyan márkákat én távol marad?

Én is egy kicsit aggódik halott pixel, mennyire gyakori ez, és hogy számos gyártó helyettesíti az egységet, ha vannak?

Is, csak észre, csináltam egy typo a cím az én témát kellett volna "új monitor, egyy Recomendations? "Ha valaki tudna változtatni, hogy nekem, az lenne jó.
Old Június 10 2009, 04:11
Donor Group

Most ezek a monitorok nap felsorolt 2. osztály .... csak monitor használt katonai vagy légiközlekedési célokra 1. osztály és ezen lesz mega drága, ha képes volt az egyik forrása.

Van egy ISO (13406-2), Amely figyeli, de nem minden gyártó munkát is, különösen a kínai / tajvani import jobbies. Have a read itt További info.

Csak elkerülni az olcsó ismeretlen márka, a többi általában mind a par.

Ha ez vigasztal, én még soha nem látott egy halott pixel a Samsung képernyőn, de biztos vagyok benne, hogy valaki
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi mida Általános fémáru Chat 1 9. június 2009 15:05
Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya Desertfish Grafikus kártyák és monitorok 7 31. március 2008 12:43
Recomendations a költségvetés laptop matthew5276 Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 4. február 2008 11:57
LCD monitor - A jelenlegi monitor ... Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 5 6. október 2006 01:33
Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... Kígyó Általános fémáru Chat 8 26. Szeptember 2006 10:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.