![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát én inkább arra a hurok a közelmúltban, és soha nem volt túl "a hurok" a monitor, úgyhogy egy kis segítség.
Talán tévézni rajta egy kicsit, de elsősorban nem lesz használható a PC, néhány játék. Tudom én gfx kártya nem nagy, ezért nem lesz képes lejátszani magas játékokat magas részletesen a teljes felbontású, de remélem, hogy minden ésszerű korszerűsítése hamarosan anyway. Remélem valaki tud nekem a helyes irányba. És ha valamit igényeket kitisztulni, csak kérni ![]() Köszönöm My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vettem ez egy Néhány héttel ezelőtt ebuyer és nagyon boldog vagyok vele.
| |||
| |||
| Hmm, úgy néz ki, mint egy jó monitor, és egy nagyon vonzó ár, azonban azt hiszem még mindig szeretnének a 24 " Cheers, hogy bár philthomas EDIT: Azt is elfelejtette megemlíteni az első post, én is hajlandó megfontolni használt egységek, ha valaki megpróbálja eladni egy. |
|
| |||
| |||
| Hmm, én inkább a DVI, mint én nyilatkozat különbség képminőség a jelenlegi monitor között, DVI és VGA. Így azután gyorsan nézd, én láttam Ez a monitor és a néz, akkor ugyanaz a monitor, csak a DVI, és egy állítható magasságú állni, ez a helyes, vagy én valamit? |
|
| |||
| |||
| Igen ..... hogy néz ki, nagyon szép, azt kell, hogy egy kihagyott. A Samsung is híres, hogy nagy lapok, így kell szép .... is 3 év gyártói garancia, ami megnyugtató. |
|
| |||
| |||
| Van egy Acer X233H, annak nagy moniter és ez piszok olcsó, 23'' mi lesz feláldozva hüvelyk. van VGA és DVI, ami szép és teljes HD 1920x1080, és a megfelelő 16:9 szélesvásznú. Az Acer is jön a 24'' Benq E2400HD is nagyon jó monitor látszólag. És én egyetértek phil, Samsung van nagy panelek, úgy vélem, hogy a panelek ellátási Sony Bravia T.V a "S. |
|
| |||
| |||
| Van egy Acer X233H, annak nagy moniter és ez piszok olcsó, 23'' mi lesz feláldozva hüvelyk. van VGA és DVI, ami szép és teljes HD 1920x1080, és a megfelelő 16:9 szélesvásznú. Az Acer is jön a 24'' Benq E2400HD is nagyon jó monitor látszólag. És én egyetértek phil, Samsung van nagy panelek, úgy vélem, hogy a panelek ellátási Sony Bravia T.V a "S. |
|
| |||
| |||
| Rendben, Pirítós mind a ketten, azt hiszem, én megyek is folyik a Samsung, mint a szemüveg, és remekül néz ki, és ezek közül a legolcsóbb. Vannak azonban olyan márkákat én távol marad? Én is egy kicsit aggódik halott pixel, mennyire gyakori ez, és hogy számos gyártó helyettesíti az egységet, ha vannak? Is, csak észre, csináltam egy typo a cím az én témát kellett volna "új monitor, egyy Recomendations? "Ha valaki tudna változtatni, hogy nekem, az lenne jó. |
|
| |||
| |||
| Most ezek a monitorok nap felsorolt 2. osztály .... csak monitor használt katonai vagy légiközlekedési célokra 1. osztály és ezen lesz mega drága, ha képes volt az egyik forrása. Van egy ISO (13406-2), Amely figyeli, de nem minden gyártó munkát is, különösen a kínai / tajvani import jobbies. Have a read itt További info. Csak elkerülni az olcsó ismeretlen márka, a többi általában mind a par. Ha ez vigasztal, én még soha nem látott egy halott pixel a Samsung képernyőn, de biztos vagyok benne, hogy valaki |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya | Desertfish | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 12:43 |
| Recomendations a költségvetés laptop | matthew5276 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 4. február 2008 11:57 |
| LCD monitor - A jelenlegi monitor ... | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 5 | 6. október 2006 01:33 |
| Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... | Kígyó | Általános fémáru Chat | 8 | 26. Szeptember 2006 10:59 |
| Téma eszközök | |
| |