![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, אני כבר מעדיף את לולאה לאחרונה, ואף פעם לא באמת היה מאוד "בתוך לולאה" עם מפקחת, לכן אני צריך קצת עזרה.
אני עשוי לצפות בטלוויזיה על זה קצת, אבל בעיקר היא הולכת לשמש את המחשב, עם כמה משחקים. אני יודע gfx הזהות שלי היא לא רבה, ולכן לא יוכל לשחק במשחקים על קצה גבוה גבוה פרט במלוא ההחלטה, אבל אני מקווה לשדרג בקרוב בכל מקרה הכל סביר. אני מקווה שמישהו יכול להצביע אותי בכיוון הנכון. ואם משהו לנקות את הצרכים, פשוט לשאול ![]() תודה המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קניתי זה אחד לפני מספר שבועות מ ebuyer ואני מאוד שמח עם זה.
| |||
| |||
| הממ, זה נראה נחמד לפקח ו בכל מחיר אטרקטיבי ביותר, אך אני חושב שאני עדיין המבקשים א 24 " עבור אותו לחיים למרות philthomas ערוך: אני גם שכח להזכיר את ההודעה הראשונה שלי, אני גם מוכן לשקול יד שניה יחידות, אם מישהו הוא מסתכל למכור אחד. |
|
| |||
| |||
| כן ..... זה נראה מאוד נחמד, אני חייב להיות החמצת את זה. Samsung הם על ביצוע בעל שם לוחות נהדר, כך זה צריך להיות בסדר .... יש גם 3 שנות אחריות יצרנים, שנמצא reassuring. |
|
| |||
| |||
| יש לי Acer X233H, שלה גדול moniter וזה בזלזול, 23'' אתה תהיה על סף להקריב. יש לו VGA ו DVI, שהוא נחמד ו במלוא HD 1920x1080 וכי ראוי 16:9 widescreen. את באה גם Acer 24'' BenQ E2400HD היא גם טובה מאד לפקח כנראה. ואני מסכים עם פיל, Samsung יש לוחות נהדר, אני מאמין שהם מספקים Sony עם לוחות שלהם Bravia T.V 'ס |
|
| |||
| |||
| יש לי Acer X233H, שלה גדול moniter וזה בזלזול, 23'' אתה תהיה על סף להקריב. יש לו VGA ו DVI, שהוא נחמד ו במלוא HD 1920x1080 וכי ראוי 16:9 widescreen. את באה גם Acer 24'' BenQ E2400HD היא גם טובה מאד לפקח כנראה. ואני מסכים עם פיל, Samsung יש לוחות נהדר, אני מאמין שהם מספקים Sony עם לוחות שלהם Bravia T.V 'ס |
|
| |||
| |||
| בסדר, לחיים שניכם, אני חושב שאני הולך להיות הולך במשך Samsung, כפי שמשתמע מפרט ונראה נהדרות, והן בקרב הזול ביותר. אבל האם יש מותגים אני צריך לבדול? ביצעתי גם קצת חושש פיקסלים מתים, עד כמה זה נפוץ, וכמה יצרנים היחידה להחליף אם יש בכלל? כמו כן, אני שם לב שאני פשוט עשה טעות דפוס בכותרת של נושא זה היה צריך להיות "חדשה לפקח עלY Recomendations? "אם מישהו יכול לשנות את זה בשבילי, זה יהיה נהדר. |
|
| |||
| |||
| רוב הצגים בימים אלה מוצגים כפי מחלקה 2 .... רק מפקחת המשמשים למטרות צבאיות או תעופה הם כיתה ו 1 מגה אלה יהיה יקר, אם היית יכול מקור אחד. ישנה ISO (13406-2) המכסה מפקחת, אבל לא כל היצרנים לעבוד בה, במיוחד סינית / טיוואן jobbies לייבא. יש לקרוא כאן למידע נוסף. פשוט לא ידוע זול למנוע את המותגים ואת כל השאר יהיה כרגיל להיות שוה. אם זה כל נחמה, מעולם לא ראיתי מת Samsung פיקסל על המסך, אבל אני בטוח שמישהו |