mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Naujas monitorius, ir Rekomendacijų?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 8, 2009, 04:25
Donorų grupės

Na aš, o iš kilpos neseniai, ir niekada iš tikrųjų buvo labai "iš ciklo" su monitorių, todėl reikia šiek tiek padėti.

Ieškau pirkti naujus monitorius, I'm nori:
  • Plačiaekranis
  • atleast 24 "
  • 1920 * 1200 rezoliucijos
  • DVI
  • Geras kontrastas. Kontrasto lygis gali būti matuojamas labai skirtingai, taip, kaip galiu juos palyginti?
  • Gera vaizdo atnaujinimo dažniui. Norėtų ne daugiau kaip 5 ms
  • ne daugiau nei po 200 £, galiu eiti šiek tiek didesnis, bet nenoriu eiti daug didesnis.

Aš galiu žiūrėti TV tai truputį, bet pirmiausia ji ketina naudoti savo kompiuteryje, o kai lošimų. Žinau GFX kortelė nėra didelis, todėl negalės žaisti aukščiausios klasės žaidimų smulkiai at full resolution, bet aš tikiuosi, kad viskas gana greitai atnaujinti anyway.

Hope nors gali nurodyti mane teisinga kryptimi. Ir jei kas nors turi kliringo up, just ask

Ačiū

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Birželis 8, 2009, 05:24
Donorų grupės

Nusipirkau ši kelias savaites iš ebuyer ir aš esu labai laimingas su ja.
Tai tik 22 ", bet buvo super kaina ir kokybė yra puiki.
Užtat yra ... Ji turi 2 x HDMI lizdus, taip pat kaip VGA, todėl gražus ir ateityje įrodymas.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Birželis 8, 2009, 09:21
Donorų grupės

Hmm, kad atrodo gražus monitorius, ir labai patraukli kaina, tačiau manau, kad aš vis dar nori 24 "
Cheers, kad nors philthomas

EDIT: aš taip pat užmiršo paminėti, kad mano pirmasis paštu, aš taip pat norėtų apsvarstyti antrosios pusės vienetų, jei kas nors nori parduoti vieną.
Old Birželis 8, 2009, 10:20
Donorų grupės

Jei norite 24 "..... ši Samsungo bent £ 202,50 atitinka visus Jūsų reikalavimus.
Samsung plokštės yra ten su geriausiu ..... tik VGA įvesties šį vieną nors.
Old Birželis 8, 2009, 14:22
Donorų grupės

Hmm, Norėčiau DVI, kaip aš pranešimas paveikslėlyje kokybės skirtumas su mano dabartinis monitorius tarp DVI ir VGA. Taigi, po Quick Look, aš pamačiau Šis monitorius ir atrodo, kad jis, tai pats monitorius, tiesiog su DVI ir su reguliuojamo aukščio stovas, tai teisinga, ar aš praleidau kažką?
Old 9 birželis 2009, 00:53
Donorų grupės

Yep ..... kad atrodo labai gražiai, man turi būti praleista, kad vienas.

Samsung "yra žinomi už didelį plokštės, todėl ji turėtų būti gerai .... taip pat turi 3 metų gamintojo garantija, kuri yra džiuginantys.
Old 9 birželis 2009, 06:10
Narys

Turiu Acer X233H, jo didelį moniter ir jo purvą pigus 23''
Ar jūs būsite aukoti colių. ji turi VGA ir DVI, kuris yra gražus ir jo Full HD 1920x1080 ir tinkamai 16:9 Widescreen. Acer pat ateina 24''

BenQ E2400HD taip pat labai geras monitorius matyt.

Ir aš sutinku su Phil Samsung do turi daug įrankių, manau, jie teikia "Sony" su savo paneliai Bravia T.V "s.
Old 9 birželis 2009, 06:11
Narys

Turiu Acer X233H, jo didelį moniter ir jo purvą pigus 23''
Ar jūs būsite aukoti colių. ji turi VGA ir DVI, kuris yra gražus ir jo Full HD 1920x1080 ir tinkamai 16:9 Widescreen. Acer pat ateina 24''

BenQ E2400HD taip pat labai geras monitorius matyt.

Ir aš sutinku su Phil Samsung do turi daug įrankių, manau, jie teikia "Sony" su savo paneliai Bravia T.V "s.
Old Birželis 10, 2009, 03:03
Donorų grupės

Alright, Cheers tiek jums, I think I'm bus Going for Samsung, jų specifikacijų ir atrodo yra daug, ir jie yra vieni iš pigiausių. Bet ar yra kokių markių turėčiau likti nuošalyje nuo?

Aš taip pat buvo šiek tiek susirūpinęs dėl mirę taškai, kaip bendra tai, kaip ir daugelis gamintojų pakeisti vienetu, jei yra kokių nors?

Be to, aš tik pastebėjau, aš padariau typo į savo temos pavadinimą, jis turėjo būti "Naujas monitorius,Y Rekomendacijų? "Jei kas nors galėtų pakeisti, kad man, kad būtų labai gerai.
Old Birželis 10, 2009, 04:11
Donorų grupės

Dauguma stebi šių dienų yra išvardytos kaip 2 klasės .... tik monitoriams, kurie naudojami karo ar aviacijos reikmėms yra 1 klasės ir tai bus mega brangus, jei jums pavyko vieną šaltinį.

Yra (ISO13406-2), Kuri apima monitoriai, bet ne visi gamintojai dirbti prie jo, ypač Kinijos, Taivanas importo česnakas. Ar skaityti čia for more info.

Tiesiog išvengti pigūs nežinomų markių ir poilsio paprastai visi būti par.

Jei tai bet paguoda, aš niekada nematė negyvų pikselių apie Samsung ekranas, bet aš tikiu, kad kažkas
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.