![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu es esmu diezgan no cilpas nesen, un nekad nav īsti bijis very "cilpa" ar monitoriem, tāpēc man vajadzīga neliela palīdzība.
Es varētu skatīties TV tas nedaudz, bet galvenokārt tas gatavojas izmantot datoru, ar dažiem spēļu. Es zinu savu gfx karte nav liels, tādēļ nevarēs spēlēt augstākajā segmentā spēles augstas detalizēti pilnīga atrisināšana, bet es ceru, lai uzlabotu visu samērā ātri anyway. Ceru, ka kāds var norādīt mani pareizajā virzienā. Un ja kaut kas vajadzības ieskaita augšu, vienkārši pajautājiet ![]() Pateicība Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iegādājos this one Pirms dažām nedēļām no ebuyer un es esmu ļoti apmierināts ar to.
| |||
| |||
| Hmm, tas izskatās jauks monitoru, un ļoti pievilcīgu cenu, tomēr es domāju, ka es esmu joprojām vēlas 24 " Cheers šim gan philthomas EDIT: Es arī aizmirsu pieminēt manu pirmo ierakstu, es esmu gatava arī apsvērt lietotu vienībām, ja kāds meklē pārdot vienu. |
|
| |||
| |||
| Hmm, es vēlētos DVI, kā man paziņojis attēla kvalitātes atšķirība ar manu pašreizējo uzraudzītu starp DVI un VGA. Pēc tās ātri apskatīt, es redzēju Šī monitora un no izskats, tā ir pati kontrolēt, tikai ar DVI, un ar regulējamu augstumu stends, tas ir pareizi, vai es nokavēju kaut ko? |
|
| |||
| |||
| Yep ..... ka izskatās ļoti jauki, man ir palaidusi garām, ka viens. Samsung slavens, lai iegūtu lielas plātnes, tādēļ tas ir naudas .... arī ir 3 gadi ražotāja garantija, kas pārliecinoši. |
|
| |||
| |||
| Man ir Acer X233H, tās lielā moniter un tas ir netīrumu lēts, 23'' Jūs būsiet upurējot collā. tas ir VGA un DVI, kas ir jauka un pilnīgu HD 1920x1080, un ir pareizi 16:9 widescreen. Acer nāk arī 24'' Benq E2400HD ir arī ļoti labi kontrolēt acīmredzot. Un es piekrītu phil, Samsung darīt ir lielas plātnes, es uzskatu, tās sniedz Sony ar paneļiem to Bravia T.V 's. |
|
| |||
| |||
| Man ir Acer X233H, tās lielā moniter un tas ir netīrumu lēts, 23'' Jūs būsiet upurējot collā. tas ir VGA un DVI, kas ir jauka un pilnīgu HD 1920x1080, un ir pareizi 16:9 widescreen. Acer nāk arī 24'' Benq E2400HD ir arī ļoti labi kontrolēt acīmredzot. Un es piekrītu phil, Samsung darīt ir lielas plātnes, es uzskatu, tās sniedz Sony ar paneļiem to Bravia T.V 's. |
|
| |||
| |||
| Alright, Cheers jums abiem, es domāju, ka man būs virzība uz Samsung, jo to specs un izskatās lielas, un tās ir vienas no vislētākā. Bet vai ir kādas markas man vajadzētu palikt ārpus? Esmu arī nedaudz nobažījies par mirušu pikseļu, cik bieži to un cik daudzi ražotāji aizstāt vienību, ja tādas ir? Arī es tikko pamanīju es typo in nosaukumā manu tēmu tas būtu bijis "New Monitory Rekomendācijas? "Ja kāds varētu mainīt, ka man tas būtu lieliski. |
|
| |||
| |||
| Vairumā monitoru šajās dienās ir uzskaitīti kā 2 klases .... tikai monitoriem izmantot militāriem vai aviācijas mērķiem Class 1, un tos mega dārgi, ja Jums bija iespēja viena avota. Ir ISO (13406-2), Kas attiecas uz novērotājiem, bet ne visi ražotāji darbu tā, it īpaši Ķīnā un Taivānas importa jobbies. Vai lasīt šeit vairāk info. Tikai izvairīties lēti nezināmu zīmolu un atpūtas parasti visi būt par. Ja tas ir jebkurā mierinājumu, es nekad neesmu redzējis beigtu pikseļu par Samsung ekrāna, bet es esmu pārliecināts, ka kāds ir |
![]() |
|
| Bookmarks |