![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well I've been raczej z pętli niedawno, i nigdy nie była bardzo "w pętli" z monitorów, więc potrzebuje pomocy.
I może oglądać telewizję na to trochę, ale przede wszystkim to ma być wykorzystane do mojego komputera, niektóre z gier. Wiem, że moja grafika karta nie jest wielka, więc nie będzie w stanie odtwarzać wysokiej klasy gry na wysokich szczegółowo w pełnej rozdzielczości, ale mam nadzieję, że jestem do uaktualnienia wszystko rozsądnie szybko anyway. Nadzieja ktoś może mi w dobrym kierunku. A jeśli coś się potrzeb rozliczeń, zadaj ![]() Dzięki My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kupiłem ten jeden Kilka tygodni temu z ebuyer i jestem bardzo zadowolony z niego.
| |||
| |||
| Hmm, że wygląda jak ładny monitor, a na bardzo atrakcyjne ceny, jednak myślę, że jestem nadal pozostawia wiele do życzenia a 24 " Cheers for że choć philthomas EDIT: Ja też zapomniałem wspomnieć w mój pierwszy post, I'm również chętnie rozważy używanych jednostek, jeśli ktoś zamierza sprzedać jedną. |
|
| |||
| |||
| Hmm, wolałbym DVI, jak zrobić zauważyć różnicę w jakości obrazu z mojego bieżącego monitorowania pomiędzy DVI i VGA. Więc po Quick Look, widziałem tego monitora i z niecierpliwością na to, jest to ten sam monitor, tylko z DVI, a także z regulacją wysokości drzewostanu, to jest poprawny, albo ja czegoś brakowało? |
|
| |||
| |||
| Yep ..... który wygląda bardzo miło, muszę mieć nieodebranych, że jeden. Samsung są znane do podejmowania wielkich płyt, więc powinno być dobrze .... ma również 3 lata gwarancji producenta, które jest uspokajający. |
|
| |||
| |||
| Mam Acer X233H, jego wielką moniter to brud i tanie, 23'' nie będziesz rezygnując cala. ma VGA i DVI, co jest ładne i jego Full HD 1920x1080 oraz właściwego 16:9 widescreen. W Acer też w 24'' BenQ E2400HD ma również bardzo dobry monitor najwyraźniej. I agree with phil, Samsung mają wielkie panele, wierzę, że dostawy z paneli Sony Bravia ich T.V 's. |
|
| |||
| |||
| Mam Acer X233H, jego wielką moniter to brud i tanie, 23'' nie będziesz rezygnując cala. ma VGA i DVI, co jest ładne i jego Full HD 1920x1080 oraz właściwego 16:9 widescreen. W Acer też w 24'' BenQ E2400HD ma również bardzo dobry monitor najwyraźniej. I agree with phil, Samsung mają wielkie panele, wierzę, że dostawy z paneli Sony Bravia ich T.V 's. |
|
| |||
| |||
| Alright, Cheers zarówno ci, I think I'm going to jedzie do Samsung, jak wygląda ich specyfikacji i są świetne, a oni są jednymi z najtańszych. Ale czy istnieje marek i powinny pozostać z dala od? I've również trochę zaniepokojony martwych pikseli, jak to jest wspólne, a ilu producentów zastępują jednostki, jeśli istnieją? Ponadto, tylko zauważyłem zrobiłem literówka w tytule mój temat to powinien był "nowy monitor, jedeny Recomendations? "Jeśli ktoś może zmienić, że dla mnie, że byłoby wspaniale. |
|
| |||
| |||
| Większość monitorów tych dni są wymienione jako klasa 2 .... tylko monitorów stosowanych w lotnictwie wojskowym lub celów klasy 1 i będą one mega drogie, jeśli udało się źródłem jednego. Istnieje ISO (13406-2), Który obejmuje monitory, ale nie wszyscy producenci pracy do niej, zwłaszcza chiński / Tajwan jobbies importu. Czy do odczytu tu aby uzyskać więcej informacji. Wystarczy unikać tanich marek nieznane, a reszta będzie normalnie być na równi. Jeśli jest jakiekolwiek pocieszenie, ja nigdy nie widziałem martwych pikseli na ekranie, Samsung, ale jestem pewien ktoś |