![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ei bine m-am fost destul de afară de la bucla de curând, şi niciodată nu a fost foarte foarte "în buclă", cu monitoare, asa ca am nevoie de ajutor.
S-ar putea sa ma uit la TV pe ea un pic, dar în primul rând, acesta va fi folosit pentru PC-ul meu, cu unele jocuri. Ştiu că-mi gfx card nu este mare, astfel încât nu va fi capabilă să joace ridicat sfârşitul jocuri pe mare detaliu la rezoluţie completă, dar am speranţa de a actualiza în mod rezonabil, în curând totul, oricum. Sper ca cineva să-mi punct în direcţia cea bună. Si daca are nevoie de nimic înseninează, doar întreb ![]() Mulţumesc Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I-am cumpărat prezenta un acum câteva săptămâni de la ebuyer şi eu sunt foarte fericit cu ea.
|
|||
|
|||
|
Hmm, că arată ca un monitor frumos, şi la un preţ foarte atractiv, cu toate acestea cred că sunt încă doresc un 24 "
Noroc pentru că deşi philthomas EDIT: Am uitat să menţionez de asemenea, în primul meu post, eu sunt dispus să ia în considerare de asemenea, la mâna a doua unitati, dacă cineva doreşte să-şi vândă o. |
|
|
|||
|
|||
|
Dacă doriţi o 24 "..... prezenta un de la Samsung de la £ 202,50 se potriveste tuturor cerinţelor dumneavoastră.
Samsung panourile sunt acolo cu cele mai bune ..... numai vga de intrare pe acest o, totuşi. |
|
|
|||
|
|||
|
Hmm, aş prefera DVI, aşa cum am făcut observa o diferenţă de imagine de calitate cu meu actual monitoriza între DVI si VGA. Deci, după o scurtă privire, am văzut acest monitor şi se uită de la ei, aceasta este în acelaşi monitor, doar cu DVI, şi cu o înălţime reglabilă stand, acest lucru este corect, sau am pierdut ceva?
|
|
|
|||
|
|||
|
Da ..... care arată foarte bine, eu trebuie să fi fost dor de asta.
Samsung sunt renumiţi pentru efectuarea panouri mari, aşa că ar trebui să fie bine .... are, de asemenea, producătorii de 3 ani de garanţie, care este liniştitor. |
|
|
|||
|
|||
|
Am un Acer X233H, ei o mare moniter şi este Ieftin ca braga, 23''
nu vi se va sacrifica un centimetru. le-a VGA şi DVI, ceea ce este frumos si sa Full HD 1920x1080 şi a bunei 16:9 widescreen. De asemenea, Acer vine in 24'' Benq E2400HD este, de asemenea, un foarte bun monitor aparent. Şi sunt de acord cu Phil, Samsung nu au panouri mari, cred că de aprovizionare cu panouri pentru Sony Bravia T.V lor "s. |
|
|
|||
|
|||
|
Am un Acer X233H, ei o mare moniter şi este Ieftin ca braga, 23''
nu vi se va sacrifica un centimetru. le-a VGA şi DVI, ceea ce este frumos si sa Full HD 1920x1080 şi a bunei 16:9 widescreen. De asemenea, Acer vine in 24'' Benq E2400HD este, de asemenea, un foarte bun monitor aparent. Şi sunt de acord cu Phil, Samsung nu au panouri mari, cred că de aprovizionare cu panouri pentru Sony Bravia T.V lor "s. |
|
|
|||
|
|||
|
Bine, ambele Noroc de tine, cred că voi fi gata pentru un Samsung, după cum arată şi specificaţiile lor sunt mari, si sunt printre cele mai ieftine. Dar Există branduri I ar trebui să stai departe de?
Am fost, de asemenea, un pic îngrijorat mort pixeli, cum este comună, şi cât de mulţi producători înlocuiţi unitate în cazul în care există orice? De asemenea, am observat-am făcut unei greşeli în titlul meu subiect care ar fi trebuit "Monitorul nou, uny Recomendations? "Dacă cineva ar putea schimba asta pentru mine, ar fi grozav. |
|
|
|||
|
|||
|
Cele mai multe monitoare aceste zile sunt enumerate ca clasa 2 .... numai monitoare folosite pentru scopuri militare sau a aviaţiei sunt din clasa 1, iar acestea vor fi mega scump, dacă au fost capabili să o sursa.
Există un ISO (13406-2), Care cuprinde monitoare, dar nu toţi producătorii de lucru la el, mai ales chineză / Taiwan jobbies import. Have a citi aici pentru mai multe informaţii. Doar evita mărci ieftine necunoscut, iar restul va fi în mod normal, toate pe un par. Dacă-i nici o consolare, nu am mai vazut un pixel mort pe un ecran de Samsung, dar sunt sigur că cineva a
|