![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak som bol skôr zo slučky v nedávnej dobe, a nikdy sa naozaj veľmi "do slučky" s monitory, takže potřebuju pomoct.
By som mohol sledovať televíziu na to trochu, ale hlavne, že bude použitý pre počítač, s niektorými hráčmi. Viem, že môj GFX karta nie je veľký, takže nebudú môcť hrať hry na vysokej úrovni vysokých detail v plnom rozlíšení, ale já jsem doufal, že to upgrade všetko rozumne skoro rovnako. Dúfam, že niekto môže namiesto mňa tým správnym smerom. A ak niečo potrebuje zúčtovania sa, spýtajte sa ![]() Vďaka Môj systém: Prvé OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koupil jsem tahle Pred niekoľkými týždňami z ebuyer a ja som veľmi šťastná s ním.
| |||
| |||
| Hmm, to vyzerá ako pekné sledovať, a za veľmi atraktívne ceny, ale myslím, že som ešte stále nedostatočné a 24 " Sláva, že keď philthomas EDIT: Tiež som zabudol spomenúť v môj prvý príspevok, som tiež ochotný zvážiť druhej strane jednotky, ak sa niekto snaží predať. |
|
| |||
| |||
| Hmm, já bych nejraději DVI, ako já pozorovať rozdiel v kvalite obrazu s moju súčasnú sledovať medzi DVI a VGA. Takže po rýchlej pozrieť, videl som tento monitor az vyzerá to, že je rovnaký monitor, ale jenom s DVI, s výškovo nastaviteľnými stánok, je to správne, alebo som niečo vynechal? |
|
| |||
| |||
| Jo ..... , Ktorý vyzerá veľmi pekne, musím sa, že jeden chýbal. Samsung sú známe pre veľké panely, takže je potrebné pokutu .... Tiež má 3 roky záruka výrobcu, ktorá je ukľudňujúce. |
|
| |||
| |||
| Mám Acer X233H, jeho veľkou Moniter a je to skoro zadarmo, 23'' si budete obetovať palce. má VGA a DVI, čo je príjemné a jeho plné HD 1920x1080 a správne širokoúhlé 16:9. Acer sa aj v 24'' BenQ E2400HD je tiež veľmi dobré sledovať zdanlivo. A súhlasím s phil, Samsung majú veľké panely, verím, že sa dodávky Sony Bravia panely pre ich T.V 's. |
|
| |||
| |||
| Mám Acer X233H, jeho veľkou Moniter a je to skoro zadarmo, 23'' si budete obetovať palce. má VGA a DVI, čo je príjemné a jeho plné HD 1920x1080 a správne širokoúhlé 16:9. Acer sa aj v 24'' BenQ E2400HD je tiež veľmi dobré sledovať zdanlivo. A súhlasím s phil, Samsung majú veľké panely, verím, že sa dodávky Sony Bravia panely pre ich T.V 's. |
|
| |||
| |||
| V poriadku, Ďakujem vám obom, myslím, že budem potrebné ísť pre Samsung, ako vyzerá ich špecifikácie a sú veľké a sú jedny z najlacnejších. Ale Sú nejaké značky som mal zostať mimo? Tiež som bol trochu znepokojený mŕtve pixely, ako časté je, a koľko výrobcov nahradí jednotkou, ak existujú? Tiež som všimol som preklep v názve mojej tému by malo byť "nový monitor, čo jey Recomendations? "Ak niekto môže zmeniť, že pre mňa, bolo by to skvelé. |
|
| |||
| |||
| Most monitoruje v týchto dňoch, sú uvedené ako trieda 2 .... monitory použiť iba na vojenské účely alebo letectva sú triedy 1 a tieto budú mega drahšie, ak ste boli schopní jeden zdroj. Existuje ISO (13406-2), Ktoré sa týka monitorov, ale nie všetci výrobcovia pracujú na ňu, najmä čínsky / tajvan import jobbies. Majú čítaj tady Viac info. Len vyhnúť lacné neznámych značiek a zvyšok bude normálne byť všetky na rovnakej úrovni. Ak je to žiadne potešenie, som nikdy nevidel mŕtveho pixelu na obrazovke Samsung, ale som si istý někdo |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| Recomendations rozpočtu pre laptop | matthew5276 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 4. februára 2008 11:57 |
| LCD monitor - Vaše súčasné sledovať ... | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. októbra 2006 01:33 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |