![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па сам била прилично изван петље у задње време, и никад стварно био јако "у петља" са монитора, тако да ми треба нека помоћ.
Можда ћу га гледати ТВ на мало, али то је првенствено ће се користити за мој ПЦ, уз неке игре. ЈА кноткле мој гфкс картица није велики, тако да неће моћи да играте игре на хигх енд високом детаљу при пуној резолуцији, ипак Им 'надајући за модернизирати све разумно убрзо Аныуаы. Надам се неко може поинт ме у правом смеру. А ако се нешто треба разведрава, само питајте ![]() Хвала Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја купио овај неколико недеља од ебуыер а ја сам врло срећан с то.
| |||
| |||
| Хмм, да изгледа као леп монитор, а на врло атрактивна цена, међутим мислим да сам још увек зелимо 24 " Клицање за то ипак пхилтхомас Едит: Такође сам заборавио споменути у мој први пост, ја сам исто тако спреман да размотри друге руке јединица, ако било ко је хандсоме за продају један. |
|
| |||
| |||
| Хмм, ја би радије ДВИ, као што сам то приметити разлику у квалитету слике са моје тренутне између монитор ДВИ и ВГА. Тако након брзог формат, видела сам овај монитор изгледа и од њега, то је исти монитор, само са ДВИ, а висина подесива стоје, ово је тачна, или сам нешто пропустили? |
|
| |||
| |||
| Ыеп ..... који изгледа врло лепо, морам да су пропустили један. Самсунг је познат велик израду панела, тако да би требало да буде у реду .... такође има 3 године гаранцију произвођача, што је охрабрујућа. |
|
| |||
| |||
| Имам Ацер Кс233Х, његова велика монитер и то јефтини прљавштине, 23'' Да ли ћете жртвовати једног инча. има ВГА и ДВИ, што је лепо и своју пуну ХД 1920кс1080 и има правилан 16:9 уидесцреен. Ацер је такође долази у 24'' Бенк Е2400ХД је такође јако добар монитор изгледа. И слажем се са Пхил, Самсунг имају велике прозоре, ја верујем да снабдијевања са Соны Бравиа плоче за њихову Т.В 'с. |
|
| |||
| |||
| Имам Ацер Кс233Х, његова велика монитер и то јефтини прљавштине, 23'' Да ли ћете жртвовати једног инча. има ВГА и ДВИ, што је лепо и своју пуну ХД 1920кс1080 и има правилан 16:9 уидесцреен. Ацер је такође долази у 24'' Бенк Е2400ХД је такође јако добар монитор изгледа. И слажем се са Пхил, Самсунг имају велике прозоре, ја верујем да снабдијевања са Соны Бравиа плоче за њихову Т.В 'с. |
|
| |||
| |||
| Добро, Цхеерс оба теби, мислим да идем да се иде за Самсунг, као своје наочаре и изгледа су велики, и они су међу најјефтинији. Али Има ли бих требао остати марки удаљено од? Иве 'исто тако био мало забринути мртвих пиксела, како је то заједничко, а колико произвођачи заменили јединицу ако има било који? Такође, нисам приметио сам направила криво донесена наслов мог топиц то требало да буде "нова" Монитор, једаны ПРЕПОРУКЕ? "Ако неко могао променити ту за мене, то би било супер. |
|
| |||
| |||
| Већина ових дана прати наведене су као Класа 2 .... само прати који се користе у војне сврхе или Авијација су класе 1 и то ће бити мега скуп, ако сте били у могућности за извор један. Постоји ИСО (13406-2) Који покрива прати, али не сви произвођачи раде на томе да она, поготово Кинески / увоз јоббиес Тајван. Хаве а читати овде за више информација. Довољно је избегавати јефтини марки непознат а остало ће све бити нормално у рангу. Ако је било који утјеха, Никад нисам видео мртвог пиксела на екрану Самсунг, али сигуран сам да неко је |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Монитор светла горе и горе рачунар чизме али монитор не приказује ништа | мида | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 9. јуна 2009 15:05 |
| Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице | Десертфисх | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 12:43 |
| ПРЕПОРУКЕ буџет за лаптоп | маттхеу5276 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 4 фебруар 2008 11:57 |
| ЛЦД монитор - Ваш тренутни монитор ... | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 6 октобар 2006 01:33 |
| Монитор - Заинтересовани за куповину широког екрана монитора ... | Снаке | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 26. Сеп 2006 10:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |