az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Yeni Monitör ve Recomendations?

Reply

Konu Araçları
Old 8 Haziran 2009, 04:25
Bağış Grubu

Default Yeni Monitör ve Recomendations?

Evet gerçekten çok döngü "izler ile, bu yüzden biraz yardıma ihtiyacım var hiç loop yerine çıkan son ve oldum.

Yeni bir monitör satın almak için, I'm isteyen var:
  • Geniş ekran
  • atleast 24 "
  • 1920 * 1200 çözünürlük
  • DVI
  • Kontrast iyi. Kontrast oranı çok farklı, bu yüzden nasıl karşılaştırabilirsiniz ölçülen olabilir?
  • Yenileme hızı iyi. Fazla 5ms Would prefer
  • fazla 200 YTL civarında daha, biraz daha yüksek, ancak çok daha yüksek olabilir gitmek istemezsin.

Bu konuda biraz, ama TV de öncelikle benim PC için kullanılan olacak, bazı oyun ile. Ben Gfx kartın büyük değil, çok daha detaylı tam çözünürlükte yüksek sonu oynamak mümkün olmayacak biliyorum ama yine de makul yakında herşey yükseltme umut ediyorum.

Umarım biri doğru bana gösterebilir. Ve eğer herhangi bir şey, yukarı temizleme ihtiyacı sadece isteyin

Teşekkürler

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 8 Haziran 2009, 05:24
Bağış Grubu

Ben aldım Bu bir Birkaç hafta önce ebuyer ve ben çok memnunum.
Sadece 22 ", ama bir süper fiyat ve kalite mükemmel was.
Eklenen prim olduğunu ... bunun yanı sıra, VGA, bu çok güzel ve geleceği prova yapan 2 adet HDMI soketlerini vardır.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 8 Haziran 2009, 09:21
Bağış Grubu

Hmm, bu güzel bir monitöre benziyor ve çok çekici bir fiyata, ancak ben hala "24 isteyen benim
Şerefe bu olsa philthomas

EDIT: Ayrıca belirtmek için ilk sonrası unuttum, ben de ikinci el birimleri dikkate istekli yaşıyorum, eğer kimse bir satmaya bakıyor.
Old 8 Haziran 2009, 10:20
Bağış Grubu

Eğer "..... 24 istiyorum Bu bir Samsung 202.50 £ da tüm şartları uyuyor.
Samsung panel vardır orada en iyi ..... ile Bu da sadece VGA girişi.
Old 8 Haziran 2009, 14:22
Bağış Grubu

Ben DVI ve VGA arasındaki mevcut monitör ile görüntü kalitesinde bir fark var Hmm, ben DVI tercih ederdim. Bu yüzden hızlı bir bak sonra gördüm Bu monitör ve doğru olanı görünüyor, aynı monitör, DVI sadece ile ve yüksekliği ayarlanabilen stand ile, bu, doğru ya da bir şey eksik var mı?
Old 9 Haziran 2009, 00:53
Bağış Grubu

Evet ..... o, ben cevapsız olması hoş görünüyor ki.

Samsung büyük panelleri yapmak için, yani .... sorun olmaz ünlü olan Ayrıca güvence 3 yıl üretici firma garantisi vardır.
Old 9 Haziran 2009, 06:10
Üye Grubu

Ben bir Acer X233H, onun büyük bir moniter ve sudan ucuz, 23's''
bir inç ödün duyarız yapmak. o VGA ve DVI olan ve tam HD 1920x1080 güzel ve doğru 16:9 geniş ekran var. Bu Acer de 24''geliyor

Benq E2400HD da çok iyi bir monitör, açıkçası olduğunu.

Ve sever katılıyorum, Samsung büyük paneller var, ben kendi Bravia T.V 's için paneller ile Sony kaynağı inanıyoruz
Old 9 Haziran 2009, 06:11
Üye Grubu

Ben bir Acer X233H, onun büyük bir moniter ve sudan ucuz, 23's''
bir inç ödün duyarız yapmak. o VGA ve DVI olan ve tam HD 1920x1080 güzel ve doğru 16:9 geniş ekran var. Bu Acer de 24''geliyor

Benq E2400HD da çok iyi bir monitör, açıkçası olduğunu.

Ve sever katılıyorum, Samsung büyük paneller var, ben kendi Bravia T.V 's için paneller ile Sony kaynağı inanıyoruz
Old 10 Haziran 2009, 03:03
Bağış Grubu

Tamam, her iki Cheers, I Ben Samsung için olacak olacak, bunların özellikleri ve görünüm olarak harika, ve en ucuz arasındadır. Ama ben uzak kalmak gerektiğini herhangi bir marka var mı?

Ben de küçük bir ölü piksel hakkında nasıl ortak ve varsa bir kaç üreticiler birliğinin yerini ilgili oldum?

Ayrıca, sadece ben bu konunun "Yeni Monitör, gereken başlığında bir yazım hatası yapılan bir farky Recomendations? "Eğer birisi bana, bu iyi olurdu değişebilir.
Old 10 Haziran 2009, 04:11
Bağış Grubu

Bu günlerde Sınıf 2 .... olarak listelenen En izler Eğer kaynak bir yapabilirsiniz sadece Askeri veya Havacılık amaçlı kullanılan monitörler 1. Sınıf ve bu pahalı büyük olacaktır, vardır.

Bir ISO ise (13406-2) Bu da değil, monitörler kapsayan tüm üreticiler için, özellikle Çince eser / Tayvan ithalat jobbies. Bir okuyun burada Daha fazla bilgi için.

Sadece ve geri kalanı normal bir eşit olacak ucuz bilinmeyen markalar kaçının.

Eğer herhangi bir teselli's, bir Samsung ekranda bir ölü piksel hiç görmediğiniz, ama birisi vardır eminim
Reply

Register

Bookmarks