![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet gerçekten çok döngü "izler ile, bu yüzden biraz yardıma ihtiyacım var hiç loop yerine çıkan son ve oldum.
Bu konuda biraz, ama TV de öncelikle benim PC için kullanılan olacak, bazı oyun ile. Ben Gfx kartın büyük değil, çok daha detaylı tam çözünürlükte yüksek sonu oynamak mümkün olmayacak biliyorum ama yine de makul yakında herşey yükseltme umut ediyorum. Umarım biri doğru bana gösterebilir. Ve eğer herhangi bir şey, yukarı temizleme ihtiyacı sadece isteyin ![]() Teşekkürler Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben aldım Bu bir Birkaç hafta önce ebuyer ve ben çok memnunum.
| |||
| |||
| Hmm, bu güzel bir monitöre benziyor ve çok çekici bir fiyata, ancak ben hala "24 isteyen benim Şerefe bu olsa philthomas EDIT: Ayrıca belirtmek için ilk sonrası unuttum, ben de ikinci el birimleri dikkate istekli yaşıyorum, eğer kimse bir satmaya bakıyor. |
|
| |||
| |||
| Ben DVI ve VGA arasındaki mevcut monitör ile görüntü kalitesinde bir fark var Hmm, ben DVI tercih ederdim. Bu yüzden hızlı bir bak sonra gördüm Bu monitör ve doğru olanı görünüyor, aynı monitör, DVI sadece ile ve yüksekliği ayarlanabilen stand ile, bu, doğru ya da bir şey eksik var mı? |
|
| |||
| |||
| Evet ..... o, ben cevapsız olması hoş görünüyor ki. Samsung büyük panelleri yapmak için, yani .... sorun olmaz ünlü olan Ayrıca güvence 3 yıl üretici firma garantisi vardır. |
|
| |||
| |||
| Ben bir Acer X233H, onun büyük bir moniter ve sudan ucuz, 23's'' bir inç ödün duyarız yapmak. o VGA ve DVI olan ve tam HD 1920x1080 güzel ve doğru 16:9 geniş ekran var. Bu Acer de 24''geliyor Benq E2400HD da çok iyi bir monitör, açıkçası olduğunu. Ve sever katılıyorum, Samsung büyük paneller var, ben kendi Bravia T.V 's için paneller ile Sony kaynağı inanıyoruz |
|
| |||
| |||
| Ben bir Acer X233H, onun büyük bir moniter ve sudan ucuz, 23's'' bir inç ödün duyarız yapmak. o VGA ve DVI olan ve tam HD 1920x1080 güzel ve doğru 16:9 geniş ekran var. Bu Acer de 24''geliyor Benq E2400HD da çok iyi bir monitör, açıkçası olduğunu. Ve sever katılıyorum, Samsung büyük paneller var, ben kendi Bravia T.V 's için paneller ile Sony kaynağı inanıyoruz |
|
| |||
| |||
| Tamam, her iki Cheers, I Ben Samsung için olacak olacak, bunların özellikleri ve görünüm olarak harika, ve en ucuz arasındadır. Ama ben uzak kalmak gerektiğini herhangi bir marka var mı? Ben de küçük bir ölü piksel hakkında nasıl ortak ve varsa bir kaç üreticiler birliğinin yerini ilgili oldum? Ayrıca, sadece ben bu konunun "Yeni Monitör, gereken başlığında bir yazım hatası yapılan bir farky Recomendations? "Eğer birisi bana, bu iyi olurdu değişebilir. |
|
| |||
| |||
| Bu günlerde Sınıf 2 .... olarak listelenen En izler Eğer kaynak bir yapabilirsiniz sadece Askeri veya Havacılık amaçlı kullanılan monitörler 1. Sınıf ve bu pahalı büyük olacaktır, vardır. Bir ISO ise (13406-2) Bu da değil, monitörler kapsayan tüm üreticiler için, özellikle Çince eser / Tayvan ithalat jobbies. Bir okuyun burada Daha fazla bilgi için. Sadece ve geri kalanı normal bir eşit olacak ucuz bilinmeyen markalar kaçının. Eğer herhangi bir teselli's, bir Samsung ekranda bir ölü piksel hiç görmediğiniz, ama birisi vardır eminim |
![]() |
|
| Bookmarks |