![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну я, скоріше, з циклу останнім часом, і ніколи не було дуже "в циклі" з монітора, так що мені потрібна допомога.
Я міг дивитися телевізор на це небагато, але в основному це буде використовуватися для мого комп'ютера, з деякими іграми. Я знаю GFX карта не так велика, не зможе грати у високому ігор на високому наприкінці подробиці в повному дозволі, але я сподіваюся оновити всі розумною незабаром будь-якому випадку. Надія хтось може вказати мене в правильному напрямку. І якщо що-небудь потреби прояснюється, попросіть ![]() Спасибо Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я купила це одне Кілька тижнів тому з Ebuyer, і я дуже щаслива з ним.
| |||
| |||
| Хм, це виглядає як приємний монітор, і за дуже привабливою ціною, однак я думаю, що я ще бажаючі 24 " Cheers, що, хоча для philthomas EDIT: Я забув згадати в мій перший пост, я також готовий розглянути одиниці другого боку, якщо хтось шукає продати. |
|
| |||
| |||
| Хм, я б вважав за краще, DVI, як я помітила різницю в якості зображення з мого поточного моніторингу між DVI і VGA. Таким чином, після знімок, я бачив Цей монітор і від поглядів, то це такий же контроль, але з DVI, і з регульованою по висоті підставка, це правильно, чи я щось пропустив? |
|
| |||
| |||
| Так ..... , Що виглядає дуже приємно, я маю що пропустив одну. Samsung славляться докладає великі панелі, тому він повинен бути штраф .... також має 3 роки гарантії виробників, що є обнадійливим. |
|
| |||
| |||
| Я Acer X233H, його більше MONITER і це дешеві, 23'' Ви будете жертвувати дюйм. вона має VGA і DVI, що приємно і його Full HD 1920x1080 та належного 16:9. Acer також поставляється в 24'' Benq E2400HD також є дуже гарним контролем мабуть. І я згоден з Філом, Samsung мають велику панель, я вважаю, вони постачають Sony з панелями для S. їх Bravia наливне судно ' |
|
| |||
| |||
| Я Acer X233H, його більше MONITER і це дешеві, 23'' Ви будете жертвувати дюйм. вона має VGA і DVI, що приємно і його Full HD 1920x1080 та належного 16:9. Acer також поставляється в 24'' Benq E2400HD також є дуже гарним контролем мабуть. І я згоден з Філом, Samsung мають велику панель, я вважаю, вони постачають Sony з панелями для S. їх Bravia наливне судно ' |
|
| |||
| |||
| Добре, Cheers як ви, я думаю, що я збираюся бути збираємося для Samsung, тому що їх специфікації і виглядає більше, і вони є одними з дешевих. Але чи будь-якої марки я повинен триматися подалі від? Я також був трохи стурбований мертвих пікселів, наскільки поширеною є, і як багато виробників заміні блоку, якщо такі є? Крім того, я помітив, що я зробив друкарську помилку в назві моєї темі воно повинно було бути "Новий моніторY Рекомендації? "Якщо хтось може змінитися, що для мене це було б здорово. |
|
| |||
| |||
| Більшість моніторів ці дні зазначені як клас 2 .... тільки монітори, що використовуються для військових або авіації цілей, клас 1 і це буде мега-дорогим, якщо ви змогли одного джерела. Існує ISO (13406-2), Яка охоплює моніторів, але не всі виробники роботу до нього, особливо на китайському / jobbies Тайвань імпорту. Have читати тут Для отримання додаткової інформації. Просто уникати дешевих невідомої марки, а решта, як правило, всі будуть на одному рівні. Якщо це втішить, я ніколи не бачила мертвих пікселів на екрані Samsung, але я впевнений, що хтось |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Клонування 3 монітори Подвійна плата управління | Desertfish | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 12:43 |
| Рекомендації для бюджетного ноутбука | matthew5276 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 4 лютого 2008 11:57 |
| РК-монітор - Ваш поточний контроль ... | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 жовтня 2006 01:33 |
| Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... | Змії | Генеральний обладнання чат | 8 | 26 вересня 2006 10:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |