![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Хей момчета,
Im изграждането на системата и ми VID картата разполага с 2 DVI изхода. Im използвайки DVI-VGA адаптер, но на монитора става никакъв сигнал. В mobo не разполага на борда на видео, така Айв трябва да го изпълним чрез картата. му един PNY XLR8 9800 GT 1GB. Аз нямам прозорци натоварени на HD още (obviously. ..). Картата има власт и на всички, които джаз. Мониторът е един от основните Dell плосък панел lcds. и аз DONT имате някакви монитори с DVI ... Всякакви идеи, Im hurtin ... Heres-подробно спецификациите. Дънната платка: ECS PA1MVP Захранване: Thermaltake Purepower 500 RAM: Кингстън Valueram 1GB (x2) Процесор:Intel Pentium D 945 Dual ядрото 3,4 GHz, FSB 800mhz, 2x2 L2 кеш CD / DVD: Tosiba Samsung DVD горелка Монитор: Microtek C783, Основни Dell с плосък панел Аз сте опитвали двата монитори и няма късмет с един от двамата. Имам свържа с pny и ми казаха да говоря с ECS за джъмпърен настройките на mobo. ECS, но все още предстои да отговори ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не е виновна за монитор / проблем, монитора казва не показват като PC не е outputting сигнал до нея.
Това би могло да бъде, тъй като системата не е свързан изцяло или определена част е повреден, вероятно от PSU, или mobo. Време е да ивица го към голите-важното и да видим дали тя работи, губят повече от 1 пръчка или овен, дискове и всяко добавяне на карти. Моята система: Hybr! Г
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Purepowers имат тенденция да се взриви. Това ще ми бъде заподозрян, но не просто опитайте разкомплектоващи го и вижте какво ще стане.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Извадя пръчка на RAM и опитайте пак, ако това не работи, суап ги
|
|
|
|||
|
|||
|
ОК Опитах няколко psus, 3 видео карти (pcix и PCI) unplugging дискове и отстраняване на овена. Всяка от нейните едно джъмпърен или мъртъв mobo, освен ако някой има повече идеи.
|
|
|
|||
|
|||
|
в случай, че е mobo и те приучавам направя всичко за мен, няма кой да имате някакви предложения за нов такъв?
|