![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, im budování systému a moje vid karta 2 DVI výstupy. im pomocí DVI-VGA adapter, ale sleduje se stále žádný signál. Na mobo nemá palubní video so Ive dostal spouštět prostřednictvím karty. jeho jedno PNY XLR8 9800 GT 1 GB Nemám okna nahraje na hd dosud (obviously. ..). Karta má sílu a všechno, jazz. Tento monitor je jednou ze základních dell plochý LCD. a já dont mít monitorů s DVI ... Jakékoliv nápady, Im hurtin ... Heres podrobnější specifikace. Základní deska: ECS PA1MVP Napájení: Thermaltake Purepower 500 RAM: Kingston Valueram 1GB (2x) Procesor:Intel Pentium D 945 Dvě jádra 3,4 GHz, 800MHz FSB, 2x2 L2 Cache CD / DVD: Samsung Tosiba DVD Monitor: Microtek C783, Základní Dell plochý Jsem se pokusil oba monitory a žádné štěstí buď. Mám Ahold v pny a řekli mi, že mluvit s PVÚ o nastavení jumperu na mobo. ECS ale dosud reagovat ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikoli sledovat chyba / problém, monitor říká žádný displej jako PC není produkující signál k ní.
To by mohlo být způsobeno tím, že systém není připojen plně nebo určitou část je chybná, pravděpodobně PSU či mobo. Čas do pruhu je až na holé náležitosti a uvidíme, jestli to funguje, ztrácejí více než 1 dřevo nebo berana, mechanik a případných přidat na kartách. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Purepowers mají tendenci vybuchneme. To by byla moje podezření, ale zkuste to prostě vypuzovacího to a uvidíte, co se stane.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vytáhněte klacek RAM a zkuste to znovu, pokud to nefunguje, swap je nad |
|
| |||
| |||
| ok Zkoušel jsem více psus, 3 grafické karty (pcix a pci) odpojením mechanik a odstraňování ram. Buď jeho skokana nebo mrtvých mobo, pokud má někdo další nápady. |
|
| |||
| |||
| v případě, že se jedná o mobo a zvyklý dělat nic pro mě, dělá někdo mít nějaké návrhy na novou? |