![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε παιδιά,
im κτίριο και ένα σύστημα vid κάρτα μου έχει 2 DVI εξόδους. im χρησιμοποιώντας μια DVI-VGA adapter, αλλά η οθόνη είναι να μην σήμα. Η mobo δεν έχει επί του σκάφους, προκειμένου βίντεο IVe έχεις να τρέχει μέσα από την κάρτα. its a PNY XLR8 9800 GT 1GB. Δεν έχουν φορτωθεί τα παράθυρα για το hd έχει ακόμη (obviously. ..). Η κάρτα έχει ισχύ και ότι όλα τα τζαζ. Η οθόνη είναι ένα από τα βασικά dell επίπεδης οθόνης LCD. και i dont έχει οθόνες με DVI ... Τυχόν ιδέες, Im hurtin ... Heres πιο λεπτομερή specs. Motherboard: ECS PA1MVP Τροφοδοσία: Thermaltake Purepower 500 RAM: Valueram Kingston 1GB (x2) Επεξεργαστής:Intel Pentium D 945 διπλού πυρήνα 3,4 GHz, 800MHz FSB, 2x2 L2 Cache CD / DVD: Tosiba Samsung Dvd καυστήρα Οθόνη: Microtek C783, Βασικές Dell Flat Panel Έχω δοκιμάσει δύο οθόνες και δεν τύχη είτε με. Πήρα της Ahold pny και μου είπαν να μιλήσω με jumper ECS σχετικά με τις ρυθμίσεις σχετικά με την mobo. ECS αλλά πρέπει ακόμα να απαντήσει ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν παρακολουθεί σφάλματος / το θέμα, η οθόνη λέει δεν εμφανίζεται ως το PC δεν είναι ένα μήνυμα προς την εξαγωγή του.
Αυτό θα μπορούσε να είναι επειδή το σύστημα δεν συνδέεται πλήρως ή ένα συγκεκριμένο τμήμα είναι ελαττωματικά, ή πιθανόν το PSU mobo. Ώρα για την ταινία αυτή στα απολύτως βασικά και δείτε αν αυτό δουλεύει, να χάσει περισσότερα από 1 ή stick ram, την οδηγεί και κάθε προσθήκη στις κάρτες. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Purepowers έχουν την τάση να εκραγεί. Αυτό θα ήταν ύποπτο μου, αλλά προσπαθήστε λίγο στερώντας τα κάτω και να δούμε τι συμβαίνει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Τραβήξτε προς τα έξω ένα ραβδί μνήμης RAM και προσπαθήστε ξανά, εάν αυτό δεν πετύχει, ανταλλαγής τους με την πάροδο
|
|
|
|||
|
|||
|
ok Προσπάθησα πολλαπλές psus, 3 κάρτες (pci και pcix) αποσυνδέσετε οδηγεί και στην εξάλειψη των RAM. Είτε το ένα πουλόβερ ή μια νεκρή mobo Αν δεν κάποιος έχει περισσότερες ιδέες.
|
|
|
|||
|
|||
|
στην περίπτωση αυτή είναι η mobo και συνηθίζει να κάνει τίποτα για μένα, όποιος έχει κάνει κάποια πρόταση για μια νέα;
|