![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, IM izgradnju sustava i moj vid kartica ima 2 DVI izlaza. IM koristite DVI-VGA adapter, ali monitor je uzimajući nema signala. The mobo nema onboard video Ive tako da ga je dobila preko kartice. jedan njen PNY XLR8 9800 GT 1GB. JA dont 'imati Windows naprćen na hd yet (obviously. ..). Kartica ima moć i sve te gluposti. Monitor je jedan od osnovnih Dell ravnih panel lcds. i ja dont imati bilo koji monitore sa DVI ... Bilo koji ideja, Im hurtin ... Heresu detaljnije naočale. Matične ploče: ECS PA1MVP Napajanje: Thermaltake Purepower 500 RAM: Valueram Kingston 1GB (x2) Procesor:Intel Pentium D 945 Dual Core 3,4 GHz, 800mhz FSB, 2x2 L2 Cache CD / DVD: Tosiba Samsung Dvd plamenik Nadzornik: Microtek C783, Basic Dell Flat Panel Ive 'pokušao oba monitora i nema sreće sa oba. ja je dobio ahold of pny i da mi je rekao da razgovarate o ECS jumper postavke na mobo. ECS, ali tek treba odgovoriti ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije greška monitor / problem, monitor, kaže kako nema zaslon računala nije outputting signal na nju.
To bi moglo biti, jer sustav nije povezan ili u potpunosti određeni dio je neispravan, vjerojatno je PSU ili mobo. Vrijeme je da se svuku do gola osnove i vidjeti ako to radi, izgube više od 1 stick ili ovna, diskove i bilo dodaj na karticama. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Purepowers imaju tendenciju da se dići u zrak. To bi bilo moje osumnjičenog, ali pokušajte učiniti samo guljenje ga i vidjeli što se događa.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Izvaditi jednog štapa RAM-a i pokušajte ponovno, ako to ne radi, swap ih |
|
| |||
| |||
| ok ja pokušao više psus, 3 video kartice (PCI pcix a) unplugging diskovi i uklanjanju RAM-a. Ili njegova jedan jumper ili mrtav mobo, osim ako bilo tko ima neke nove ideje. |
|
| |||
| |||
| u slučaju da je mobo i oni navika obaviti išta za mene, se bilo tko imati bilo koji sugestija za novu? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| New Build sa Asus P5Q SE-Bez beeps / post ili Display | namenone | General Hardware Chat | 2 | 10 rujan 2009 14:08 |
| Laptop Help! - Snaga stroja Won't na ili Zaslon Sve | moonron | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 11. srpnja 2009 13:33 |
| Što je krivo - Nova vlast se graditi navika | lnicole | General Hardware Chat | 4 | 10. lipnja 2009 14:21 |
| Svih USB uređaja bez neovisne napajanje smrzne moj sistem ili sistem trčanje vrlo sporo | lightfoot | General Hardware Chat | 10 | 18. ožujak 2009 05:48 |
| ACER 5720z Laptop - Ne prikazujemo na vlast na | GREGLOVE | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 27. veljača 2009 21:53 |
| Thread Tools | |
| |