![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, IM בניית מערכת vid הכרטיס שלי יש 2 DVI פלטי. IM באמצעות מתאם DVI-VGA אבל מוניטור לא מקבל אות. The mobo אין onboard וידאו Ive כך יש להפעיל אותו דרך הכרטיס. its a PNY XLR8 9800 GT 1GB. אין לי חלונות נטען על HD עדיין (obviously. ..). הכרטיס יש כוח וכל זה ג 'אז. את מוניטור אחד בסיסי של Dell lcds פאנל שטוח. ואני dont צגים עם יש לך DVI ... כל הרעיונות, Im hurtin ... Heres מפרט מפורט יותר. לוח האם: ECS PA1MVP החשמל: Thermaltake Purepower 500 זיכרון RAM: קינגסטון Valueram 1GB (x2) מעבד:אינטל פנטיום D 945 Dual Core 3.4 Ghz, 800mhz FSB, 2x2 מטמון L2 CD / DVD: Tosiba Samsung Dvd מבער צג: Microtek C783, בסיסי של Dell Flat Panel ניסיתי בשני צגים ולא עם מזל גם. יש לי ahold של pny והם אמרו לי לדבר ecs לגבי הגדרות המגשרים על mobo. אבל עדיין יש ecs להגיב ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא לפקח פגם / בעיה, את לא אומרת לפקח המוצגים כפי המחשב אינו outputting סימן לזה.
זה יכול להיות בגלל המערכת אינו מחובר באופן מלא או חלק מסוים הוא פסול, ככל הנראה PSU או mobo. זמן להתפשט זה עד כדי חשופים שחיוני ולראות אם זה עובד, מאבדים יותר מ 1 מקל או ראם, הכוננים וכל להוסיף על הקלפים. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Purepowers יש נטייה לפוצץ. זה יהיה לי את החשוד, אלא רק מנסה לעשות את זה הפשטה ולראות מה קורה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| לנשר מקל זיכרון RAM של ונסה שוב, אם זה לא עובד, להחליף אותן |
|
| |||
| |||
| אישור ניסיתי מספר psus, 3 כרטיסי הווידאו (pcix ו-PCI) כוננים unplugging והסרה של ראם. או את א דלגן mobo או מת אלא אם יש מישהו יותר רעיונות. |
|
| |||
| |||
| במקרה זה הוא mobo wont והם עושים לי כלום, האם יש מישהו כל הצעה חדשה אחת? |