mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Nauja sistema statyti - Nr galia rodyti

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 2, 2009, 18:55
Naujas Narys

Default Nauja sistema statyti - Nr galia rodyti

Hey guys,

im pastato sistemos ir mano vid kortelė turi 2 DVI išėjimai. im naudoti DVI-VGA adapterį, bet monitorius vis nėra signalo. MOBO neturi Borto klipas, Ive got jį paleisti per kortelę. jo PNY XLR8 1GB GT 9.800.

Neturiu Windows pakraunami HD dar (obviously. ..). Kortelė galios ir visose, kad džiazas. Monitorius yra viena iš pagrindinių "Dell" plokštiesiems LCD. ir i dont jokių DVI monitorių ...

Any ideas, Im hurtin ...

Heres išsamesnius kriterijus.

Plokštė: ECS PA1MVP
Power Supply: Thermaltake Purepower 500
RAM: Kingston ValueRAM 1GB (x2)
Procesorius:Intel Pentium D 945 Dual core 3,4 GHz, 800MHz FSB, 2x2 L2 Cache
CD / DVD: Tosiba Samsung DVD
Monitorius: Microtek C783Basic Dell "Flat Panel

I've tried abiejų monitorių ir ne su bet sėkmės.
Gavau Ahold nuo PNY ir jie man pasakė, kad kalbėti su ECS apie Jumper parametrai MOBO. ECS bet dar turi atsakyti ...
Old Kovas 2, 2009, 19:39
Administrator Grupė

Ne stebėti gedimas / klausimas, stebėti sako ne rodyti kaip kompiuteris nėra outputting signalą į jį.

Tai galėtų būti, nes sistema yra ne visiškai prijungtas ar pirma dalis yra sugedusi, tikriausiai PSU ar MOBO.

Laiko juosta tai žemyn bare essentials ir pažiūrėkite, ar jis veikia, prarasti daugiau kaip 1 Stick arba RAM, diskai ir bet Pridėti į korteles.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Kovas 3, 2009, 02:29
Donorų grupės

Purepowers turi tendenciją susprogdinti. Tai būtų mano įtarti, bet bandyti tiesiog nuėmimo jį žemyn ir žiūrėsime kas atsitiks.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Kovas 3, 2009, 05:05
Naujas Narys

Išimkite atminties kortelę ir bandykite dar kartą, jei tai nepadeda, jiems per apsikeitimo
Old Kovas 3, 2009, 18:41
Naujas Narys

Gerai, aš bandžiau kelis psus, 3 vaizdo plokštės (pcix ir PCI) išjungiant pavara ir šalinimo RAM. Bet jos megztinis arba mirę MOBO nebent kas nors turi kokių nors daugiau idėjų.
Old Kovas 3, 2009, 18:44
Naujas Narys

tuo atveju, jei jis yra MOBO ir jos įprotis ką nors padaryti už mane, Ar kas nors turi bet kokia nauja pasiūlymus?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Naujos statybos su Asus P5Q SE-Nr pypsi / post ar Ekranas namenone General Hardware Chat 2 10 rugsėjis 2009 14:08
Laptop Pagalba! - Mašina be variklio d. arba nieko nerodo moonron Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 11 liepa 2009 13:33
Whats wrong - Nauji statyti papratimas galios iki lnicole General Hardware Chat 4 Birželis 10, 2009 14:21
Visi USB įrenginiai be nepriklausomo elektros energijos tiekimo sistemos ar stringa mano, kad sistema veikia labai lėtai Lightfoot General Hardware Chat 10 Kovas 18, 2009 05:48
ACER 5720Z Laptop - Nr galia rodyti GREGLOVE Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 27 vasaris 2009 21:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.