![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, im pastato sistemos ir mano vid kortelė turi 2 DVI išėjimai. im naudoti DVI-VGA adapterį, bet monitorius vis nėra signalo. MOBO neturi Borto klipas, Ive got jį paleisti per kortelę. jo PNY XLR8 1GB GT 9.800. Neturiu Windows pakraunami HD dar (obviously. ..). Kortelė galios ir visose, kad džiazas. Monitorius yra viena iš pagrindinių "Dell" plokštiesiems LCD. ir i dont jokių DVI monitorių ... Any ideas, Im hurtin ... Heres išsamesnius kriterijus. Plokštė: ECS PA1MVP Power Supply: Thermaltake Purepower 500 RAM: Kingston ValueRAM 1GB (x2) Procesorius:Intel Pentium D 945 Dual core 3,4 GHz, 800MHz FSB, 2x2 L2 Cache CD / DVD: Tosiba Samsung DVD Monitorius: Microtek C783Basic Dell "Flat Panel I've tried abiejų monitorių ir ne su bet sėkmės. Gavau Ahold nuo PNY ir jie man pasakė, kad kalbėti su ECS apie Jumper parametrai MOBO. ECS bet dar turi atsakyti ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne stebėti gedimas / klausimas, stebėti sako ne rodyti kaip kompiuteris nėra outputting signalą į jį.
Tai galėtų būti, nes sistema yra ne visiškai prijungtas ar pirma dalis yra sugedusi, tikriausiai PSU ar MOBO. Laiko juosta tai žemyn bare essentials ir pažiūrėkite, ar jis veikia, prarasti daugiau kaip 1 Stick arba RAM, diskai ir bet Pridėti į korteles. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Purepowers turi tendenciją susprogdinti. Tai būtų mano įtarti, bet bandyti tiesiog nuėmimo jį žemyn ir žiūrėsime kas atsitiks.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Išimkite atminties kortelę ir bandykite dar kartą, jei tai nepadeda, jiems per apsikeitimo |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš bandžiau kelis psus, 3 vaizdo plokštės (pcix ir PCI) išjungiant pavara ir šalinimo RAM. Bet jos megztinis arba mirę MOBO nebent kas nors turi kokių nors daugiau idėjų. |
|
| |||
| |||
| tuo atveju, jei jis yra MOBO ir jos įprotis ką nors padaryti už mane, Ar kas nors turi bet kokia nauja pasiūlymus? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujos statybos su Asus P5Q SE-Nr pypsi / post ar Ekranas | namenone | General Hardware Chat | 2 | 10 rugsėjis 2009 14:08 |
| Laptop Pagalba! - Mašina be variklio d. arba nieko nerodo | moonron | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 11 liepa 2009 13:33 |
| Whats wrong - Nauji statyti papratimas galios iki | lnicole | General Hardware Chat | 4 | Birželis 10, 2009 14:21 |
| Visi USB įrenginiai be nepriklausomo elektros energijos tiekimo sistemos ar stringa mano, kad sistema veikia labai lėtai | Lightfoot | General Hardware Chat | 10 | Kovas 18, 2009 05:48 |
| ACER 5720Z Laptop - Nr galia rodyti | GREGLOVE | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 27 vasaris 2009 21:53 |
| Temos įrankiai | |
| |