![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, im budowania systemu i my vid karta posiada 2 wyjścia DVI. im za pomocą DVI-VGA monitor, ale staje się brak sygnału. W Mobo nie ma na pokładzie wideo tak Ive got to go uruchomić za pośrednictwem karty. swój PNY XLR8 9800 GT 1 GB. Nie mam okna załadowane na HD jeszcze (obviously. ..). Karta posiada moc i wszystkie jazzu. Monitor jest jednym z podstawowych dell płaskoekranowe LCD. i ja dont mieć monitory z DVI ... Wszelkie pomysły, Im hurtin ... Heres bardziej szczegółowe specyfikacje. Płyta główna: ECS PA1MVP Zasilanie: Thermaltake Purepower 500 RAM: Valueram Kingston 1GB (x2) Procesor:Intel Pentium D 945 Dwa rdzenie 3,4 GHz, FSB 800MHz, L2 Cache 2x2 CD / DVD: Tosiba Samsung DVD Monitor: Microtek C783Basic Dell Flat Panel I've tried obu monitorach i nie ze szczęścia. Mam Ahold w PNY i powiedzieli mi rozmawiać o ECS skoczka ustawienia na Mobo. ECS, ale jak dotąd nie odpowiedzieć ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie monitor winy / problem, monitor wyświetlacza nie mówi jak komputer nie jest skrypt sygnał do niej.
Może to być, ponieważ system nie jest połączony w całości lub w określonej części jest uszkodzony, prawdopodobnie PSU lub Mobo. Czas na pasek go do absolutnego istotę i zobaczyć czy wszystko działa, stracić więcej niż 1 kij lub barana, dyski oraz wszelkie dodać na kartach. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Purepowers mają tendencję do wysadzenia. To byłby mój podejrzany, ale spróbuj tylko usuwanie go i zobacz co się dzieje.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Wyciągnij kij RAM i spróbuj ponownie, jeżeli to nie zadziała, je zamieniać |
|
| |||
| |||
| ok próbowałem wielu psus, 3 kart graficznych (pcix i pci) odłączenie dysków i usunięcie barana. Albo swój sweter lub martwych Mobo, chyba że ktoś ma jakieś pomysły. |
|
| |||
| |||
| w przypadku jest to Mobo i wont zrobić coś dla mnie, czy ktoś ma jakieś sugestie dla nowego? |
![]() |
|
| Zakładki |