mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Nou sistem construi - Nu afişaţi pe Power On

Reply

Thread Tools
Old 2 martie 2009, 18:55
Noile state Group

Default Nou sistem construi - Nu afişaţi pe Power On

Hei, băieţi,

im construirea unui sistem de carte şi mi vid are 2 iesiri DVI. im, folosind un adaptor DVI-VGA, dar este de monitor care nu primesc semnal. De mobo nu are la bord video Ive aşa am să îl rulaţi prin intermediul cardului. sa o PNY XLR8 9800 GT 1GB.

Eu nu am Windows încărcate de pe hd încă (obviously. ..). Cardul are putere şi toate că jazz. Monitorul este una din cele de bază Dell cu ecran plat lcds. şi i-au nici o dont monitoare cu DVI ...

Orice idei, IM hurtin ...

Heres mai detaliate specs.

Plăci de bază: ECS PA1MVP
Alimentare: Thermaltake Purepower 500
RAM: Kingston Valueram 1GB (x2)
Procesor:Intel Pentium D 945 Dual core 3.4 Ghz, 800mhz FSB, 2x2 L2 Cache
CD / DVD: Tosiba Samsung dvd arzător
Monitor: Microtek C783, Basic Dell cu ecran plat

Am incercat ambele monitorizează şi nu fie cu noroc.
Am ahold de pny şi mi-au spus să vorbesc cu ECS Jumper despre setările de pe mobo. ECS, dar încă nu a răspuns ...
Old 2 martie 2009, 19:39
Administrator Group

Nu este un monitor defect / problema, monitorul, spune ca nu se afişa ca PC-ul nu este afişarea de un semnal de la acesta.

Acest lucru ar putea fi din cauza faptului că sistemul nu este conectat complet sau o anumită parte este defect, probabil, de PSU sau mobo.

Timp de strip-l în jos până la goale esenţiale şi vezi dacă merge, pierde mai mult de 1 stick sau de berbec, de unităţi de stocare, precum şi orice adăuga pe carduri.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 3 martie 2009, 02:29
Grupul de donator

Purepowers au tendinţa de a exploda. Asta mi-ar fi bănuit, dar nu încercaţi doar strip-tease-o jos şi a vedea ce se întâmplă.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 3 martie 2009, 05:05
Noile state Group

Scoate-un stick de memorie RAM şi încercaţi din nou, în cazul în care nu funcţionează, swap-i peste
Old 3 martie 2009, 18:41
Noile state Group

ok, am incercat mai multe psus, 3 plăcile video (pcix şi PCI) unplugging unităţi de stocare şi a scoate RAM. Sa fie o bluză sau un mort mobo cu excepţia cazului în care cineva are mai multe idei.
Old 3 martie 2009, 18:44
Noile state Group

în caz că este mobo si au obiceiul a face ceva pentru mine, nu oricine are orice fel de sugestii pentru o nouă?
Reply

Register

Marcaje