![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, im construirea unui sistem de carte şi mi vid are 2 iesiri DVI. im, folosind un adaptor DVI-VGA, dar este de monitor care nu primesc semnal. De mobo nu are la bord video Ive aşa am să îl rulaţi prin intermediul cardului. sa o PNY XLR8 9800 GT 1GB. Eu nu am Windows încărcate de pe hd încă (obviously. ..). Cardul are putere şi toate că jazz. Monitorul este una din cele de bază Dell cu ecran plat lcds. şi i-au nici o dont monitoare cu DVI ... Orice idei, IM hurtin ... Heres mai detaliate specs. Plăci de bază: ECS PA1MVP Alimentare: Thermaltake Purepower 500 RAM: Kingston Valueram 1GB (x2) Procesor:Intel Pentium D 945 Dual core 3.4 Ghz, 800mhz FSB, 2x2 L2 Cache CD / DVD: Tosiba Samsung dvd arzător Monitor: Microtek C783, Basic Dell cu ecran plat Am incercat ambele monitorizează şi nu fie cu noroc. Am ahold de pny şi mi-au spus să vorbesc cu ECS Jumper despre setările de pe mobo. ECS, dar încă nu a răspuns ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu este un monitor defect / problema, monitorul, spune ca nu se afişa ca PC-ul nu este afişarea de un semnal de la acesta.
Acest lucru ar putea fi din cauza faptului că sistemul nu este conectat complet sau o anumită parte este defect, probabil, de PSU sau mobo. Timp de strip-l în jos până la goale esenţiale şi vezi dacă merge, pierde mai mult de 1 stick sau de berbec, de unităţi de stocare, precum şi orice adăuga pe carduri. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Purepowers au tendinţa de a exploda. Asta mi-ar fi bănuit, dar nu încercaţi doar strip-tease-o jos şi a vedea ce se întâmplă.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Scoate-un stick de memorie RAM şi încercaţi din nou, în cazul în care nu funcţionează, swap-i peste |
|
| |||
| |||
| ok, am incercat mai multe psus, 3 plăcile video (pcix şi PCI) unplugging unităţi de stocare şi a scoate RAM. Sa fie o bluză sau un mort mobo cu excepţia cazului în care cineva are mai multe idei. |
|
| |||
| |||
| în caz că este mobo si au obiceiul a face ceva pentru mine, nu oricine are orice fel de sugestii pentru o nouă? |
![]() |
|
| Marcaje |