![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, im budovanie systému a moje vid karta 2 DVI výstupy. im pomocou DVI-VGA adapter, ale sleduje sa stále žiadny signál. Na Mobo nemá palubný video so Ive dostal spúšťať prostredníctvom karty. jeho jedno PNY XLR8 9800 GT 1 GB Nemám okná nahraje na hd zatiaľ (obviously. ..). Karta má silu a všetko, jazz. Tento monitor je jednou zo základných dell plochý LCD. a já dont mať monitorov s DVI ... Akékoľvek nápady, Im hurtin ... Heres podrobnejšie špecifikácie. Základná doska: ECS PA1MVP Napájanie: Thermaltake Purepower 500 RAM: Kingston ValueRAM 1GB (2x) Procesor:Intel Pentium D 945 Dve jadrá 3,4 GHz, 800MHz FSB, 2x2 L2 Cache CD / DVD: Samsung Tosiba DVD Monitor: Microtek C783, Základné Dell plochý Jsem se pokusil oba monitory a žiadne šťastie buď. Mám Ahold v PNY a povedali mi, že hovoriť s ECS o nastavení jumperu na Mobo. ECS ale zatiaľ reagovať ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie sledovať chyba / problém, monitor hovorí žiadny displej ako PC nie je produkujúce signál k nej.
To by mohlo byť spôsobené tým, že systém nie je pripojený plne alebo určitú časť je chybná, pravdepodobne PSU alebo Mobo. Čas do pruhu je až na holé náležitosti a uvidíme, či to funguje, strácajú viac ako 1 drevo alebo barana, mechanik a prípadných pridať na kartách. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Purepowers majú tendenciu vybuchne. To by bola moje podozrenie, ale skúste to prostě vyfukovacieho to a uvidíte, čo sa stane.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vytiahnite klacek RAM a skúste to znova, ak to nefunguje, swap je nad |
|
| |||
| |||
| ok Zkoušel jsem viac psus, 3 grafické karty (pcix a pci) odpojením mechanik a odstraňovanie ram. Buď jeho skokana alebo mŕtvych Mobo, ak má niekto ďalšie nápady. |
|
| |||
| |||
| v prípade, že sa jedná o Mobo a zvyknutý robiť nič pre mňa, robí niekto mať nejaké návrhy na novú? |