мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Изградити нови систем - Не приказујемо на Поуер Он

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. Апр 2009, 18:55
Нови члан групе

Default Изградити нови систем - Не приказујемо на Поуер Он

Хеј момачки,

ИМ изградњу система и мој вид картица има 2 ДВИ излаза. ИМ користите ДВИ-ВГА адаптер, али монитор је узимајући нема сигнала. Тхе мобо нема онбоард видео Иве тако да га је добила преко картице. један њен ПНЫ КСЛР8 9800 ГТ 1ГБ.

ЈА донт 'имати Уиндоус напрћен на ХД ыет (обвиоуслы. ..). Картица има моћ и све те глупости. Монитор је један од основних Делл равних панел лцдс. и ја донт имати било који мониторе са ДВИ ...

Било који идеја, Им хуртин ...

Хересу детаљније наочаре.

Матичне плоче: ЕЦС ПА1МВП
Напајање: Тхермалтаке Пурепоуер 500
РАМ: Валуерам Кингстон 1ГБ (кс2)
Процесор:Интел Пентиум Д 945 Дуал Цоре 3,4 ГХз, 800мхз ФСБ, 2кс2 Л2 Цацхе
ЦД / ДВД: Тосиба Самсунг Двд пламеник
Господар: Мицротек Ц783, Басиц Делл Флат Панел

Иве 'суђен оба монитора и нема среће са оба.
ја је добио ахолд оф пны и да ми је рекао да разговарате о ЕЦС јумпер подешавања на мобо. ЕЦС, али тек треба одговорити ...
Old 2. Апр 2009, 19:39
Администратор Гроуп

Није грешка монитор / проблем, монитор, каже да нема екран рачунара није оутпуттинг сигнал на њу.

То би могло бити, јер систем није повезан или у потпуности одређени део је неисправан, вероватно је псу или мобо.

Време је да се свуку до гола основа и видети ако то ради, изгубе више од 1 стицк или овна, дискове и било додај на картицама.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 3. Јан 2009, 02:29
Донаторска Група

Пурепоуерс имају тенденцију да се дићи у ваздух. То би било моје осумњиченог, али покушајте учинити само гуљење га и видели шта се дешава.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 3. Јан 2009, 05:05
Нови члан групе

Извадити једног штапа РАМ-а и покушајте поново, ако то не ради, суап их
Old 3. Јан 2009, 18:41
Нови члан групе

ок ја покушао више псус, 3 видео картице (ПЦИ пцикс а) унплуггинг дискови и уклањању РАМ-а. Или његова један јумпер или мртав мобо, осим ако било ко има неке нове идеје.
Old 3. Јан 2009, 18:44
Нови члан групе

у случају да је мобо и они навика чинити било што за мене, се било ко имати било који сугестија за нову?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Направите нови са Асус П5К ЈИ-Не пишти / пост или Екран наменоне Генерал Хардуаре Цхат 2 10. Јул 2009 14:08
Лаптоп Хелп! - Снага машине Уон'т на или Екран Све моонрон Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 11. јула 2009 13:33
Шта је криво - Нова власт се градити навика лницоле Генерал Хардуаре Цхат 4 10. јуна 2009 14:21
Свих УСБ уређаја без независне напајање смрзну мој систем или систем трчање врло споро лигхтфоот Генерал Хардуаре Цхат 10 18 март 2009 05:48
Ацер 5720з Лаптоп - Не приказујемо на власт на ГРЕГЛОВЕ Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 27 фебруар 2009 21:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц