![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, ИМ изградњу система и мој вид картица има 2 ДВИ излаза. ИМ користите ДВИ-ВГА адаптер, али монитор је узимајући нема сигнала. Тхе мобо нема онбоард видео Иве тако да га је добила преко картице. један њен ПНЫ КСЛР8 9800 ГТ 1ГБ. ЈА донт 'имати Уиндоус напрћен на ХД ыет (обвиоуслы. ..). Картица има моћ и све те глупости. Монитор је један од основних Делл равних панел лцдс. и ја донт имати било који мониторе са ДВИ ... Било који идеја, Им хуртин ... Хересу детаљније наочаре. Матичне плоче: ЕЦС ПА1МВП Напајање: Тхермалтаке Пурепоуер 500 РАМ: Валуерам Кингстон 1ГБ (кс2) Процесор:Интел Пентиум Д 945 Дуал Цоре 3,4 ГХз, 800мхз ФСБ, 2кс2 Л2 Цацхе ЦД / ДВД: Тосиба Самсунг Двд пламеник Господар: Мицротек Ц783, Басиц Делл Флат Панел Иве 'суђен оба монитора и нема среће са оба. ја је добио ахолд оф пны и да ми је рекао да разговарате о ЕЦС јумпер подешавања на мобо. ЕЦС, али тек треба одговорити ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није грешка монитор / проблем, монитор, каже да нема екран рачунара није оутпуттинг сигнал на њу.
То би могло бити, јер систем није повезан или у потпуности одређени део је неисправан, вероватно је псу или мобо. Време је да се свуку до гола основа и видети ако то ради, изгубе више од 1 стицк или овна, дискове и било додај на картицама. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пурепоуерс имају тенденцију да се дићи у ваздух. То би било моје осумњиченог, али покушајте учинити само гуљење га и видели шта се дешава.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Извадити једног штапа РАМ-а и покушајте поново, ако то не ради, суап их |
|
| |||
| |||
| ок ја покушао више псус, 3 видео картице (ПЦИ пцикс а) унплуггинг дискови и уклањању РАМ-а. Или његова један јумпер или мртав мобо, осим ако било ко има неке нове идеје. |
|
| |||
| |||
| у случају да је мобо и они навика чинити било што за мене, се било ко имати било који сугестија за нову? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Направите нови са Асус П5К ЈИ-Не пишти / пост или Екран | наменоне | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10. Јул 2009 14:08 |
| Лаптоп Хелп! - Снага машине Уон'т на или Екран Све | моонрон | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 11. јула 2009 13:33 |
| Шта је криво - Нова власт се градити навика | лницоле | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 10. јуна 2009 14:21 |
| Свих УСБ уређаја без независне напајање смрзну мој систем или систем трчање врло споро | лигхтфоот | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 18 март 2009 05:48 |
| Ацер 5720з Лаптоп - Не приказујемо на власт на | ГРЕГЛОВЕ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 27 фебруар 2009 21:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |