az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Yeni sistem - Güç yok Ekranda

Reply

Konu Araçları
Old 2 Mart 2009, 18:55
Yeni Üye Grubu

Default Yeni sistem - Güç yok Ekranda

Hey çocuklar,

Sohbet bir sistem kurma ve VID kartı 2 DVI çıkışları vardır. Sohbet bir DVI-VGA adaptörü, ancak monitör sinyal olmaktadır kullanarak. Bunu Ive kart ile çalıştırmak için var The mobo Teknede Video yok. onun bir PNY XLR8 9800 GT 1GB.

I (obviously. ..) pencereler HD henüz yüklü yok. Kart güç ve tüm caz var. Monitör tek bir ana vadi ve düz panel LCD'ler ise. ve i dont DVI ile izler var ...

Herhangi bir fikir, Im hurtin ...

Heres ayrıntılı özellikleri.

Anakart: ECS PA1MVP
Güç Kaynağı: Thermaltake Purepower 500
RAM: Kingston Valueram 1GB (x2)
İşlemci:Intel Pentium D 945 Çift çekirdekli 3,4 GHz, 800MHz FSB, 2x2 L2 Cache
CD / DVD: Tosiba Samsung DVD yazıcı
Monitör: Microtek C783Temel Dell Flat Panel

Her ikisini de izler ve ya herhangi bir şans denedim.
I pny ve ahold var ve bunlar mobo üzerinde anahtar ayarlarını ECS hakkında konuşmam söyledi. ECS ama henüz cevap vardır ...
Old 2 Mart 2009, 19:39
Yönetici Grubu

Bir monitör arıza / sorun monitör yok ekran olarak PC için bir sinyal çkş değil diyor.

Çünkü sistem tam olarak veya belirli bir bölümü hatalı ise, PSU veya mobo olasılıkla bağlı değildir olabilir.

Saat çıplak temel için aşağı şerit ve eğer fazla 1 sopa veya ram, sürücüleri ve kartları eklemek kaybetmek eserlerini görmek için tıklayınız.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Mart 2009, 02:29
Bağış Grubu

Purepowers bir eğilim uçurma gerekir. Bu benim kuşkulanırsanız, olur ama deneyin sadece aşağı soyunma ve ne olduğunu görün.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 3 Mart 2009, 05:05
Yeni Üye Grubu

RAM bir sopa çekin ve eğer, bunların üzerinde takas çalışmıyor yeniden deneyin
Old 3 Mart 2009, 18:41
Yeni Üye Grubu

tamam i (pcix ve pci) sürücüler prizden çekilmesi ve koç çıkarmadan çok psus, 3 video kartları denedim. Ya da bir anahtar veya ölü mobo sürece kimse başka fikirleri var.
Old 3 Mart 2009, 18:44
Yeni Üye Grubu

bu mobo ve onlar benim için bir şey yapmak alışkanlık halinde, herkes bir yeni biri için herhangi bir öneriniz var mı?
Reply

Register

Bookmarks