![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, Sohbet bir sistem kurma ve VID kartı 2 DVI çıkışları vardır. Sohbet bir DVI-VGA adaptörü, ancak monitör sinyal olmaktadır kullanarak. Bunu Ive kart ile çalıştırmak için var The mobo Teknede Video yok. onun bir PNY XLR8 9800 GT 1GB. I (obviously. ..) pencereler HD henüz yüklü yok. Kart güç ve tüm caz var. Monitör tek bir ana vadi ve düz panel LCD'ler ise. ve i dont DVI ile izler var ... Herhangi bir fikir, Im hurtin ... Heres ayrıntılı özellikleri. Anakart: ECS PA1MVP Güç Kaynağı: Thermaltake Purepower 500 RAM: Kingston Valueram 1GB (x2) İşlemci:Intel Pentium D 945 Çift çekirdekli 3,4 GHz, 800MHz FSB, 2x2 L2 Cache CD / DVD: Tosiba Samsung DVD yazıcı Monitör: Microtek C783Temel Dell Flat Panel Her ikisini de izler ve ya herhangi bir şans denedim. I pny ve ahold var ve bunlar mobo üzerinde anahtar ayarlarını ECS hakkında konuşmam söyledi. ECS ama henüz cevap vardır ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir monitör arıza / sorun monitör yok ekran olarak PC için bir sinyal çkş değil diyor.
Çünkü sistem tam olarak veya belirli bir bölümü hatalı ise, PSU veya mobo olasılıkla bağlı değildir olabilir. Saat çıplak temel için aşağı şerit ve eğer fazla 1 sopa veya ram, sürücüleri ve kartları eklemek kaybetmek eserlerini görmek için tıklayınız. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Purepowers bir eğilim uçurma gerekir. Bu benim kuşkulanırsanız, olur ama deneyin sadece aşağı soyunma ve ne olduğunu görün.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| RAM bir sopa çekin ve eğer, bunların üzerinde takas çalışmıyor yeniden deneyin |
|
| |||
| |||
| tamam i (pcix ve pci) sürücüler prizden çekilmesi ve koç çıkarmadan çok psus, 3 video kartları denedim. Ya da bir anahtar veya ölü mobo sürece kimse başka fikirleri var. |
|
| |||
| |||
| bu mobo ve onlar benim için bir şey yapmak alışkanlık halinde, herkes bir yeni biri için herhangi bir öneriniz var mı? |
![]() |
|
| Bookmarks |