менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Нова система побудувати - не відображати на Power On

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 березня 2009, 18:55
Нові члени групи

Default Нова система побудувати - не відображати на Power On

Гей, хлопці,

І. побудови системи і моєї вид карти 2 виходами DVI. І. допомогою DVI-VGA адаптера, але монітор не отримавши сигнал. Плат не має вбудовану відео таким Ive Got запустити його через картки. PNY своєї XLR8 9800 GT 1GB.

У мене немає Windows завантажені на HD ще (obviously. ..). Карта має владу і все таке інше. Контроль є одним з основних Dell плоский РК-панелі. і я не є які-монітори з DVI ...

Будь-які ідеї, Im Hurtin ...

Херес більш докладні специфікації.

Материнська плата: ECS PA1MVP
Харчування: Thermaltake Purepower 500
Оперативна пам'ять: Kingston ValueRAM 1GB (x2)
Процесор:Intel Pentium D 945 Двоядерні 3.4 GHz, 800MHz FSB, 2x2 L2 Cache
CD / DVD: Tosiba Samsung DVD Burner
Монітор: Microtek C783Основне Dell Flat Panel

Я пробував обидва монітора і не щастить ні з.
Я отримав від PNY Ahold і вони сказали мені, щоб поговорити про ECS перемичок на плат. ECS, але поки не відповів ...
Old 2 березня 2009, 19:39
Адміністратор групи

Чи не монітор вина / випуску, монітор говорить, не буде відображати як комп'ютер не є виведенням сигналу.

Це може бути тому, що система не підключена повністю або певної частини є помилковим, ймовірно, БП або плат.

Час позбавити його до самої суті і подивитися, чи працює він, втрачає більше, ніж 1 палицю або оперативної пам'яті, диски і будь-які додаткові контролери.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 березня 2009, 02:29
Донор групи

Purepowers мають тенденцію вибухати. Це був би мій підозрюваного, але спробуйте звільнивши її вниз і бачити, що відбувається.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 3 березня 2009, 05:05
Нові члени групи

Витягніть Stick пам'яті і повторіть спробу, якщо це не спрацює, поміняти їх більш
Old 3 березня 2009, 18:41
Нові члени групи

OK Я намагався кілька блоків живлення, 3 відеокарт (pcix і PCI) відключення дисків та видалення пам'яті. Або її перемички або мертвий плат, якщо хто-небудь більше ідей.
Old 3 березня 2009, 18:44
Нові члени групи

У випадку, якщо він є материнська плата, і вони звичай робити нічого для мене, не кого-небудь є пропозиції щодо нової?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нові будівництва з Asus P5Q SE-ні Сигнал / повідомлення або дисплея namenone Генеральний обладнання чат 2 10 вересня 2009 14:08
Ноутбук Допоможіть! - Машина не включається або дисплея Anything moonron Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 11 липня 2009 13:33
Whats Wrong - Новий побудувати звичай потужністю до lnicole Генеральний обладнання чат 4 10 червня 2009 14:21
Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно Lightfoot Генеральний обладнання чат 10 18 березня 2009 05:48
ACER 5720z ноутбук - не відображати на владу GREGLOVE Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 27 лютого 2009 21:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.