![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, І. побудови системи і моєї вид карти 2 виходами DVI. І. допомогою DVI-VGA адаптера, але монітор не отримавши сигнал. Плат не має вбудовану відео таким Ive Got запустити його через картки. PNY своєї XLR8 9800 GT 1GB. У мене немає Windows завантажені на HD ще (obviously. ..). Карта має владу і все таке інше. Контроль є одним з основних Dell плоский РК-панелі. і я не є які-монітори з DVI ... Будь-які ідеї, Im Hurtin ... Херес більш докладні специфікації. Материнська плата: ECS PA1MVP Харчування: Thermaltake Purepower 500 Оперативна пам'ять: Kingston ValueRAM 1GB (x2) Процесор:Intel Pentium D 945 Двоядерні 3.4 GHz, 800MHz FSB, 2x2 L2 Cache CD / DVD: Tosiba Samsung DVD Burner Монітор: Microtek C783Основне Dell Flat Panel Я пробував обидва монітора і не щастить ні з. Я отримав від PNY Ahold і вони сказали мені, щоб поговорити про ECS перемичок на плат. ECS, але поки не відповів ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не монітор вина / випуску, монітор говорить, не буде відображати як комп'ютер не є виведенням сигналу.
Це може бути тому, що система не підключена повністю або певної частини є помилковим, ймовірно, БП або плат. Час позбавити його до самої суті і подивитися, чи працює він, втрачає більше, ніж 1 палицю або оперативної пам'яті, диски і будь-які додаткові контролери. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Purepowers мають тенденцію вибухати. Це був би мій підозрюваного, але спробуйте звільнивши її вниз і бачити, що відбувається.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Витягніть Stick пам'яті і повторіть спробу, якщо це не спрацює, поміняти їх більш |
|
| |||
| |||
| OK Я намагався кілька блоків живлення, 3 відеокарт (pcix і PCI) відключення дисків та видалення пам'яті. Або її перемички або мертвий плат, якщо хто-небудь більше ідей. |
|
| |||
| |||
| У випадку, якщо він є материнська плата, і вони звичай робити нічого для мене, не кого-небудь є пропозиції щодо нової? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нові будівництва з Asus P5Q SE-ні Сигнал / повідомлення або дисплея | namenone | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 вересня 2009 14:08 |
| Ноутбук Допоможіть! - Машина не включається або дисплея Anything | moonron | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 11 липня 2009 13:33 |
| Whats Wrong - Новий побудувати звичай потужністю до | lnicole | Генеральний обладнання чат | 4 | 10 червня 2009 14:21 |
| Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно | Lightfoot | Генеральний обладнання чат | 10 | 18 березня 2009 05:48 |
| ACER 5720z ноутбук - не відображати на владу | GREGLOVE | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 27 лютого 2009 21:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |