![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi im neers restarded és reinsstalled őket aw itt van egy probléma, és remélem valaki tud segíteni nekem, csak hogy egy új videó kártyát my pc mert vonalak megy keresztül az én képernyőn Aztán egy kék képernyő mondván my pc volt a shutdown megvédi a probléma wit hmy grafikus vezérlő vagy eszköz. I uninstalled én grafikus meghajtók újra őket, és még mindig megvan a sorokat, majd később i elvesztette kijelző monitorom Kivettem a régi kártya (xfx 8600 gt 256 meg), és a telepített newcard (xfx 9600 elhelyezési tiszt 768 meg kártyát, és még mindig nincs grafika bárki tudja, mi lehet a probléma? I appreciate any help i can get köszi ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Valószínűleg a tápegység.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Úgy tűnik, vidám telepítése Wireless PCI Card | robina80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Szeptember 15, 2009 00:55 |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Melyik FX 9600 kártya? | harryc | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 2. június 2008 15:16 |
| Próbálom telepíteni a mozdonyvezető egy videó kártyát, és hogy ez az üzenet | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 24. január 2008 14:24 |
| Téma eszközök | |
| |