![]() |
|
| |||
| |||
| היי IM neers restarded ו reinsstalled AW אותם כאן, יש לך בעיה אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי עם אני רק לשים כרטיס הוידאו החדש במחשב שלי כי היה לי קווים עוברים את המסך אז יש לי מסך כחול במחשב שלי היה אומר על כיבוי להגן מפני שכל בעיה hmy גרפיקה או מנהל ההתקן. אני הוסר שלי Graphic נהגים מחדש ועדיין יש להם את הקווים אז מאוחר יותר אני איבדתי הכל כדי להציג לי את המסך אני הוצאתי את הכרטיס הישן (xfx 8600 GT 256 מג) וכן התקנת newcard (xfx 9600 gso 768 מג וכרטיס עדיין לא הגיע גרפיקה מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? אני מעריך את כל העזרה שאוכל לקבל תודה ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל הנראה PSU.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צביעות נראה התקן PCI Wireless Card | robina80 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 15 ספטמבר 2009 00:55 |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| איזה כרטיס FX 9600? | harryc | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 2nd יוני 2008 15:16 |
| אני מנסה להתקין את מנהל ההתקן של כרטיס הווידאו ולקבל הודעה זו | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 24 ינואר 2008 14:24 |
| שרשרת כלים | |
| |