![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
hi im neers restarded i reinsstalled aw ich tutaj i masz problem Mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc i tylko z wprowadzenia nowej karty graficznej w moim komputerze, ponieważ miałem linii przechodząc następnie ekranie mam niebieski ekran mówiąc moim komputerze był do zamykania ochrony przed problemem dowcip hmy sterownik karty graficznej lub urządzenia. I odinstalowana moje je ponownie zainstalować sterowniki graficzne i nadal mam linie następnie na straciłem wszystkie moje wyświetlacza monitora i wykupił moje stare karty (XFX 8600 GT 256 meg) i zainstalowany newcard (XFX 9600 gso 768 meg karty i nadal nie ma grafika ktoś wie co może być problemem? I appreciate any help mogę dostać dzięki .....
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Prawdopodobnie PSU.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|