![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi im neers restarded a reinsstalled im aw tu a mám problém, dúfam, že mi niekto pomôže s i len uvedenie novej grafickej karty v mojom PC, pretože som mal linky prechádzajú mojím obrazovke potom som dostal modrú obrazovku hovorí môj počítač bol k vypnutiu chránený pred problémom vtip hmy grafický ovládač alebo zariadenia. odinstalování aj moje grafické ovládače preinštalovať a stále mám tratiach následne aj k strate všetkých displeji sledovať aj na mojej vzal moju starú kartu (XFX 8600 GT 256 meg) a inštalovali newcard (XFX 9600 GSO 768 meg kartu a ještě ne grafika niekto vedieť, čo by mohol byť problém? Oceňuji pomoc môže dostať aj vďaka ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravdepodobne PSU.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dotírat zdať sa až k Dosadit Pci bezdrôtová karta | robina80 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 15.září 2009 00:55 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Ktorý 9600 fx kartu? | harryc | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. júna 2008 15:16 |
| Snažím sa nainštalovať ovládače pre grafickú kartu a získajte túto správu | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 24. januára 2008 14:24 |
| Thread Tools | |
| |