![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт neers їм restarded і reinsstalled їх AW тут і є проблема я сподіваюся, хтось може допомогти мені я просто поставити нову відеокарту в моєму комп'ютері, тому що я все маршрути, що проходять через мою екрані Потім я отримав синій екран, що мій комп'ютер був зупинений на захист від проблеми з домашнім hmy графічного драйвера або пристрою. Я видалив мої графічні драйвера перевстановити їх і до сих пір є лінія потім Пізніше я втратив все що відображені на моєму моніторі я витягнув мою стару карту (XFX 8600 GT 256 Meg) і встановив NEWCARD (XFX 9600 GSO 768 Мег карт і до цих пір не отримав графіка будь-який знає, що ця проблема може бути? Я ціную будь-яку допомогу я можу отримати завдяки ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Напевно, БП.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нахиляє здається, що встановити PCI Wireless Card | robina80 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 15 вересня 2009 00:55 |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Яка карта FX 9600? | harryc | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 червня 2008 15:16 |
| Я намагаюся встановити драйвери для відеокарти і отримати це повідомлення | demon102 | Графічні карти & Монітори | 2 | 24 січня 2008 14:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |