![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Specs N7AD SLI MOBO Quad CPU 650psu 6meg ram 3 monitory 2x15 1x17 Windows XP Pro 32bit OS 2 x GeForce 9800 GT 1gig DDR3 grafických karet štěrbinový jim a nastartoval a nemám signál a 8 pípnutí, vzal jeden a mám stejné, pak může být realizován i ne obrátil Xfire karty, takže se to dát obě karty zpět a totéž se stalo, žádný signál a 8 pípnutí dont vyžadují tyto nezávislé zdroje elektrické energie, pokud nejsou k dispozici žádné prodejny nebo vede pro tuto funkci, následuje Není chtějí jít žádné další nebezpečí škody jakéhokoli druhu, přeinstalovány starých karet přijít sem a samozřejmě funguje i když jsem měl 3 mrazem ups snaží získat on-line .... žádné suggestuions?? existuje SLI můstku, který jsem dosud vyzkoušeli, ale je-li její nepracuje s jedním a samozřejmě i didnt zkusit se 2 kartami a mostů |
|
| |||
| |||
| Jste si jisti, že jim dont vyžadují 6pin PCI-E příkon z vašeho PSU? fotografie IVE jen googled zdá se, že se jim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, jste nebudu mít možnost čerpat, že velká síla přes sběrnici PCI-E I don't think.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|