![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Χαρακτηριστικά N7AD Quad SLI MOBO πυρήνα CPU 650psu 6meg ram 3 οθόνες 2x15 1x17 Windows XP Pro 32bit OS 2 x GeForce 9800 GT 1gig ddr3 κάρτες γραφικών αυλακωμένο τους και στην εκκίνηση και δεν έχεις σήμα και 8 μπιπ, πήρε μία και έχεις το ίδιο, τότε συνειδητοποίησε i δεν μπορεί να έχει μετατρέψει το xfire κάρτα περίπου, το ίδιο έκανε, με αποτέλεσμα να είναι και οι δύο κάρτες και το ίδιο συνέβη, δεν σήματος και 8 μπιπ dont αυτά απαιτούν ανεξάρτητη τροφοδοτικά καθώς δεν υπάρχουν καταστήματα ή οδηγεί για αυτή τη δυνατότητα, την οποία ακολούθησε Δεν θέλουν να προχωρήσουν σε κίνδυνο ζημιών κάθε είδους, επανεγκαθίστανται παλιές κάρτες για να έρθουν εδώ και προφανώς έργων πρόστιμο αν είχα 3 καταψύχετε ups προσπαθούν να πείσουν online .... κάθε suggestuions;;;; υπάρχει μια γέφυρα SLI δεν έχω δοκιμάσει, αλλά αν δεν λειτουργεί με τη μία και προφανώς i didn't θέλετε να δοκιμάσετε με 2 κάρτες και γέφυρα |
|
| |||
| |||
| είστε σίγουρος ότι αυτοί dont απαιτούν 6pin PCI-E ισχύ εισόδου από το PSU; οι φωτογραφίες IVE googled μόνο φαίνεται να τα έχουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, είστε δεν πρόκειται να είναι σε θέση να αντλούν δύναμη ότι πολύ με την PCI-E λεωφορείο δεν νομίζω.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BFG GeForce 9800GT OC - Εικόνα Messed Up Εντελώς! | Crofalcon | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 17:31 |
| Palit 9800GT Κάρτα γραφικών Θέματα | lnicole | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 13 Ιουν 2009 01:12 |
| Biostar TA790GX XE 5.x και Nvidia 9800GT | chamomilia | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Ιουν 2009 10:45 |
| HD4830 ή 9800GT Graphics Card | katana | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 17 Μαρ 2009 15:32 |
| GeForce 9800gt Info Needed - Τι άλλες κάρτες θα ήταν καλό για μένα; | Jimmy Bond | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 16 Μαρ 2009 19:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |