![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Specifikacije N7AD SLI MOBO Quad core CPU 650psu 6meg ram 3 monitora 2x15 1x17 Windows XP Pro 32bit OS 2 x geforce 9800 GT grafička kartica 1gig ddr3 rascijepljeni ih i booted i got no signal i 8 beeps, uzeo jedan i dobio isti, tada shvatila sam svibanj imati nije obratio xfire oko kartice, pa se to stavi obje kartice u isto što i dogodilo, no signal i 8 beeps ti ne zahtijevaju potrepštine kao nezavisna vlast nema poslovnice ili vodi za tu funkciju, nakon čega slijedi Ne žele ići dalje rizika oštećenja bilo koje vrste, stare razglednice reinstalled da dođete ovdje i očito radi fino, iako sam imala 3 zamrzavanje prozora pokušavajući dobiti online .... bilo koja suggestuions?? postoji sli bridge da nisam još pokušala, ali ako ne radi sa svojim jedno i JA nije očito žele isprobati sa 2 karte i most |
|
| |||
| |||
| jesi li siguran oni dont zahtijevaju 6pin PCI-E moć unosa iz Vašeg PSU? fotografije googled ive pravedan činiti se to imati ih. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, tvoj 'ne idući u biti u mogućnosti privući toliko snage preko PCI-E autobus ne mislim.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BFG GeForce 9800GT OC - Slika Messed Up Completely! | Crofalcon | Graphics Cards & Monitors | 7 | 28 rujan 2009 17:31 |
| Palit Grafička kartica 9800GT pitanja | lnicole | Graphics Cards & Monitors | 0 | 13. lipnja 2009 01:12 |
| Biostar TA790GX XE 5.xi Nvidia 9800GT | chamomilia | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. lipnja 2009 10:45 |
| HD4830 ili 9800GT Graphics Card | Katana | Graphics Cards & Monitors | 10 | 17. ožujak 2009 15:32 |
| GeForce 9800gt Potrebno Info - Što Ostale Kartice bi bilo dobro za mene? | Jimmy Bond | Graphics Cards & Monitors | 2 | 16. ožujak 2009 19:58 |
| Thread Tools | |
| |