![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Specs N7AD SLI MOBO Quad core CPU 650psu 6meg ram 3 monitorok 2x15 1x17 Windows XP Pro 32bit OS 2 x GeForce 9800 GT grafikus kártya 1gig DDR3 réselt őket és indítottunk, és nincs jele és 8 sípol vett egyet, és megvan az azonos, akkor valósul meg én még nem fordult az Xfire kártya körül, így volt, hogy az mind-kártyák vissza, és ugyanaz a dolog történt, és nincs jele 8 sípol e dont igényel független tápegységek nincsenek értékesítési vagy vezet, ezt a funkciót, majd Nem akarta, hogy minden további kockára kár, függetlenül attól, hogy újra a régi kártyák gyere ide, és nyilván jól működik, bár volt 3 freeze ups igyekezett online .... bármilyen suggestuions???? van egy SLI bridge, amit még nem próbáltam, de ha az nem működik együtt, és természetesen i didnt szeretné próbálni a 2-kártyákat és a híd |
|
| |||
| |||
| Biztos benne, hogy ők dont szükség 6pin PCI-E energia ráfordítás a tápegység? A fotó ive googled csak úgy rájuk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, Ön nem lesz képes felhívni, hogy nagy a hatalma a PCI-E busz nem hiszem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BFG GeForce 9800GT OC - Kép zavarodva teljesen! | Crofalcon | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | Szeptember 28, 2009 17:31 |
| Palit 9800GT grafikus kártya kérdések | lnicole | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 13. június 2009 01:12 |
| Biostar TA790GX XE 5.x és Nvidia 9800GT | chamomilia | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. június 2009 10:45 |
| HD4830 vagy 9800GT Grafikus kártya | Katana | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 17. március 2009 15:32 |
| GeForce 9800gt Info Needed - Milyen más kártyák jó lenne nekem? | Jimmy Bond | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 16. március 2009 19:58 |
| Téma eszközök | |
| |