![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Specifikacijos N7AD SLI MOBO Quad Core CPU 650psu 6meg avinas 3 monitoriai 2x15 1x17 Windows XP Pro 32bit OS 2 x GeForce 9800 GT 1gig DDR3 Vaizdo plokštės Galvutė su jais ir įkrautas iki ir gavo ne signalas ir 8 pypsi, atkreipė dėmesį į vieną ir gavo tą patį, tada suprato, man buvo neįjungtas Xfire kortelė aplink, taip ir padarė, kad įdėti ir korteles atgal ir tas pats atsitiko, ir nėra signalo 8 pypsi Šių dont reikalauti, kad nepriklausomi elektros tiekimo, nėra vietose arba vadovauja šiai funkcijai, po Nenori eiti toliau rizikuodami bet kokios rūšies žalos, iš naujo senas korteles ateiti čia ir akivaizdu, veikia puikiai, nors turėjau 3 užšaldymo UPS bando gauti internete .... bet suggestuions?? yra SLI tiltą, kad aš dar bandė, bet jei jos neveikia vienas ir akivaizdu, i didnt norite pabandyti su 2 korteles ir tiltas |
|
| |||
| |||
| Ar tikrai jie dont reikalauti 6pin PCI-E galia nuo jūsų PSU? Nuotraukos IVE tik googled atrodo, kad jie būtų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, you're not going to būtų galima parengti, kad per daug galios PCI-E autobusas Nemanau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| BFG GeForce 9800GT OC - Nuotrauka messed up Completely! | Crofalcon | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 28 rugsėjis 2009 17:31 |
| Palit 9800GT Graphics Card Aktualijos | lnicole | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Birželis 13, 2009 01:12 |
| Biostar TA790GX XE 5.x ir NVIDIA 9800GT | chamomilia | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Birželis 10, 2009 10:45 |
| HD4830 ar 9800GT Graphics Card | Katana | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | Kovas 17, 2009 15:32 |
| GeForce 9800GT Info Needed - Kas Kitos kortelės būtų gerai man? | Jimmy Bond | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Kovas 16, 2009 19:58 |
| Temos įrankiai | |
| |