![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Specyfikacja N7AD SLI Mobo Quad core CPU 650psu 6meg barana 3 monitory 2x15 1x17 Windows XP Pro 32bit OS 2 x GeForce 9800 GT DDR3 karty graficzne 1gig szczelinach i uruchomić je w górę i nie ma sygnału i 8 sygnały, wziął jeden i dostał takie same, a następnie zrealizowane i nie może być włączony do karty xfire okolice, więc to się umieścić zarówno karty i powrót w to samo miejsce, i nie ma sygnału 8 sygnały dont te wymagają niezależnego zasilania nie ma zbytu lub prowadzi do tej funkcji, a następnie Nie chcąc iść dalszego ryzyka uszkodzenia jakiegokolwiek rodzaju, ponownie zainstalowane stare karty chodź tu i oczywiście działa dobrze, chociaż miałem 3 zamrażać up próbuje uzyskać online .... wszelkie suggestuions?? istnieje SLI mostu, że jeszcze nie próbowałem, ale jeśli jej nie działa z jedną i oczywiście i didnt spróbować z 2 kartami i most |
|
| |||
| |||
| Czy jesteś pewien, że oni dont wymagają 6pin PCI-E moc wejściowa z PSU? zdjęcia ive googled tylko wydaje się im. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, jesteś nie będzie w stanie wyciągnąć wiele władzy, że za pośrednictwem magistrali PCI-E, nie sądzę.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |