![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Specificaţiile N7AD SLI MOBO Quad core CPU 650psu 6meg RAM 3 monitoare 2x15 1x17 Windows XP Pro 32bit OS 2 x GeForce 9800 GT 1gig DDR3 carduri de grafica slotted le bootat şi în sus şi am nici un semnal şi 8 sunetele, a luat una şi am la fel, apoi am mai dat seama nu s-au transformat în jurul xfire carte, aşa că am pus inapoi in ambele carduri şi acelaşi lucru sa întâmplat, nu de semnal şi de 8 bipuri aceste dont independent necesita surse de alimentare în care nu există pieţe de desfacere sau a conduce pentru această funcţie, urmat Nu doresc să merg mai departe risca daune de orice fel, reinstalat vechi pe carduri pentru a veni aici şi, evident, de lucrări bine, deşi am avut 3 congela încercat să-up on-line .... orice suggestuions???? există o punte de legătură SLI că nu am încercat încă, dar în cazul în care nu lucrează cu unul şi, evident, i didnt doriţi să încercaţi cu 2 cartele şi o punte de legătură |
|
| |||
| |||
| Sunteţi sigur că au nevoie de o dont 6pin PCI-E putere de intrare de la dvs. PSU? fotografiile ive googled doar par a fi ele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ca nu va fi în măsură să stabilească faptul că puterea de mult prin PCI-E autobuzul nu cred.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|