![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Specs N7AD SLI MOBO Quad CPU 650psu 6meg ram 3 monitory 2x15 1x17 Windows XP Pro 32bit OS 2 x GeForce 9800 GT 1GIG DDR3 grafických kariet štrbinovej im a nastartoval a nemám signál a 8 pípnutie, vzal jeden a mám rovnaké, potom môže byť realizovaný i ne obrátil komunita Xfire karty, takže sa to dať obe karty späť a to isté sa stalo, žiaden signál a 8 pípnutie dont vyžadujú tieto nezávislé zdroje elektrickej energie, ak nie sú k dispozícii žiadne predajne alebo vedie na túto funkciu, nasleduje Nie je chcú ísť žiadne ďalšie nebezpečenstva škody akéhokoľvek druhu, preinštalovania starých kariet prísť sem a samozrejme funguje aj keď som mal 3 mrazničke ups snaží získať on-line .... žiadne suggestuions?? existuje SLI mostíka, ktorý som doteraz vyskúšali, ale je-li jej nepracuje s jedným a samozrejme i didnt skúsiť sa 2 kartami a mostov |
|
| |||
| |||
| Ste si istí, že im dont vyžadujú 6pin PCI-E príkon z vášho PSU? fotografie IVE len googled zdá sa, že sa im. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, ste nebudem mať možnosť čerpať, že veľká sila cez zbernicu PCI-E Nechcem think.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| BFG GeForce 9800GT OC - Obrázok Messed Up Naprosto! | Crofalcon | Graphics Cards & Monitory | 7 | 28.září 2009 17:31 |
| Palit 9800GT Grafická karta Otázky | lnicole | Graphics Cards & Monitory | 0 | 13 júna 2009 01:12 |
| Biostar TA790GX XE 5.x a Nvidia 9800GT | chamomilia | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. jún 2009 10:45 |
| HD4830 alebo 9800GT Grafické karty | Katana | Graphics Cards & Monitory | 10 | 17. marca 2009 15:32 |
| GeForce 9800gt Info potreby - Čo ostatné karty by bolo dobré pre mňa? | Jimmy Bond | Graphics Cards & Monitory | 2 | 16. marca 2009 19:58 |
| Thread Tools | |
| |